Amazon hangi kargo şirketini kullanıyor?

O kim hocam? Ne değişik firmalarla gönderiyorlar anlamadım. Yurtiçi mng yollasana dosdoğru. Ben nasıl iade edeceğim kolay gelsine agt ye.
İade ederken tekrar o firmaları yani getiren firmayı kullanmak zorunlu değil ki? Size iade kodu verirler anlaşmalı kargolardan birine gider iade edersiniz. İnanın o saydığınız kargolara verseler 3 günden aşağı sürede gelmez kargo. Ama AGT ve kolay gelsin bana aynı gün teslimat da yaptı ertesi gün teslimat da. Niye böyle işini güzel ve hızlı yapan kurye firmaları varken saçma sapan kargo kaybeden, kargo çaldıran, kargodaki ürüne hasar veren mng, yurtiçi'ne versinler ki?
 
Amazon Prime kullanmaktayım. Agt kurye ile geliyor.
 
İade ederken tekrar o firmaları yani getiren firmayı kullanmak zorunlu değil ki? Size iade kodu verirler anlaşmalı kargolardan birine gider iade edersiniz. İnanın o saydığınız kargolara verseler 3 günden aşağı sürede gelmez kargo. Ama agt ve kolay gelsin bana aynı gün teslimat da yaptı ertesi gün teslimat da. Niye böyle işini güzel ve hızlı yapan kurye firmaları varken saçma sapan kargo kaybeden, kargo çaldıran, kargodaki ürüne hasar veren mng, yurtiçi'ne versinler ki?

İstediği kargoyla getirsin ona tamamım. Ben de istediğim kargo ile ücretsiz garanti-iade yapabileceksem sorun yok. Teşekkürler.
 
Zaten hocam saydığınız firmalardan daha da hızlı ve kaliteli iş yapar.AGT Kurye ve Kolay Gelsin
 

Geri
Yukarı