Uncharted serisi alınır mı?

ibrahimsenn

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
1.032
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Meslek
Hayat kadını.
PS4 aldım. Uncharted serisini almayı düşünüyorum. 1, 2, 3, 4, Kayıp Miras şeklinde güzel seri midir ve bütün seriler Türkçe dublaj desteği var mı?
Uncharted: Drake's Fortune farkı nedir bu 1, 2, 3'den?
(Buradan modaratöre selamlar kafana göre metni silidiğin için.)
 
Hayır, dublaj da var.

Peki Uncharted: The Nathan Drake Collection farkı nedir sizce Uncharted: The Nathan Drake Collection mı alayım yoksa tek tek 1, 2, 3 mu alayım koleksiyon şeklinde oyun almak istediğim için 1, 2, 3 alayım diye düşünmüştüm sizce nasıl almaıyım?
 
Şimdi kontrol ettim, ilk üç oyunun her birinin tekli fiyatı 109 lira. Üç oyunu da içeren Nathan Drake Collection ise 144 lira. Senin kararın tabi ama şu durumda oyunları ayrı ayrı almak bence saçma.
 
Şimdi kontrol ettim, ilk üç oyunun her birinin tekli fiyatı 109 lira. Üç oyunu da içeren Nathan Drake Collection ise 144 lira. Senin kararın tabii ama şu durumda oyunları ayrı ayrı almak bence saçma.

Hayır dostum 2.el olarak satan bir mağaza var hepsinin toplam fiyatı 140TL geliyor ama Nathan Drake ise 130TL pek fark yok o yüzden tekli halinde alacağım. :)
 
Anladım hocam ben direk store'dan alacağını varsaymıştım. Yalnız şöyle bir uyarıda bulunayım, ben ps4'ü 2016 yılında almıştım ve oynadığım ilk oyun Uncharted 4'tü. Fazlasıyla keyif alarak oynamıştım. PS Plus daha önce Nathan Drake Collection'ı vermişti ve ben de birkaç ay önce seriyi en baştan başlayarak bitireyim diyerek oturdum başına ancak ilk oyun beni baya sıktı. Eski bir oyun olmasından mütevellit oynanış çok yavan kalıyor. Beklediğini bulamayabilirsin haberin olsun.
 
Anladım hocam ben direk Store'dan alacağını varsaymıştım. Yalnız şöyle bir uyarıda bulunayım, ben PS4'ü 2016 yılında almıştım ve oynadığım ilk oyun Uncharted 4'tü. Fazlasıyla keyif alarak oynamıştım. PS Plus daha önce Nathan Drake Collection'ı vermişti ve ben de birkaç ay önce seriyi en baştan başlayarak bitireyim diyerek oturdum başına ancak ilk oyun beni bayağı sıktı. Eski bir oyun olmasından mütevellit oynanış çok yavan kalıyor. Beklediğini bulamayabilirsin haberin olsun.

Pek öyle uzun bir oyun değil zaten bir de 2,3 nasıldı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı