NVIDIA GeForce Experience 3.22 Güncellemesi Yayınlandı

gfe-3.22.0.png

SÜRÜM ANA ÖZELLİKLERİ​


GeForce Experience 3.22’deki yenilikler

Performans Paneli ve Tek Tıkla Otomatik GPU Ayarlama

Beta aşaması tamamlanan yeni "Performans" paneli, GPU'nuzu izlemenizi ve GPU'nun ekranınızda gösterilmesini sağlar. RTX 30 ve RTX 20 sınıfı masaüstü GPU’ları için, gelişmiş tarama algoritmasını kullanarak en iyi hız aşırtma ayarlarını bulan ve GPU ayarlarınızın yer aldığı profilinizi yöneten yeni bir otomatik ayarlama aracı bulunmaktadır. [Alt+Z] tuşlarına bastıktan sonra "Performans" seçeneğine tıklayarak bu panele erişebilirsiniz.

NVIDIA Reflex Gecikme Çözümleyicisi İyileştirmeleri

Geçtiğimiz eylül ayında Overwatch, Valorant, Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda sistem gecikmesini azaltan yeni NVIDIA Reflex teknolojisini tanıttık. Bu teknolojinin yanı sıra, gecikmeyi ölçmek için Reflex Gecikme Çözümleyicisi adında yenilikçi bir araca sahip 360 Hz G-SYNC espor monitörlerini de kullanıma sunduk. Topluluğun çözümleyici hakkındaki geri bildirimlerini dikkate alarak gecikme ölçümünü daha kolay ve hassas hale getirmek için bir dizi yazılım özelliği uygulamaya koyduk. Öncelikle, Reflex Gecikme Çözümleyicisi’nin gecikme istatistikleri de dahil olmak üzere artık tüm performans izleme verilerinizi bir CSV dosyasına kaydedebilirsiniz. Ayrıca, Reflex Gecikme Çözümleyicisi kullanıcıları artık kaç örneğin ortalamasını almak istediğini seçebilir ve isteğe bağlı olarak bu ortalamaları sıfırlayabilir. [Alt+Z] tuşlarına bastıktan sonra Ayarlar -> "Performans İzleme Ayarları" seçeneklerine tıklayarak kısayollar oluşturabilir veya ayarları değiştirerek yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni Tek Tıklamayla HDR Ekran Görüntüsü Yakalama Özelliği

GeForce Experience’a, 300'den fazla Ansel destekli oyunda hızlı HDR ekran görüntüsü yakalama desteği eklendi. HDR monitörünüzde oyun oynarken HDR ekran görüntünüzü JXR formatında kaydetmek için [Alt+F1] tuşlarına basın. HDR ekran görüntülerinin doğru görüntülenmesi için Microsoft Store'daki HDR+WCG Resim Görüntüleyici’yi deneyin.

En son Game Ready Sürücüsü ile birlikte aşağıdakiler de dahil olmak üzere 25 oyun için Freestyle ve Ansel desteği eklendi:

9 Monkeys of Shaolin, Aim Lab, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, Creeper World 4, Dyson Sphere Program, Evil Genius 2: World Domination, Firefighting Simulator - The Squad, Genshin Impact, Heroes of the Three Kingdoms 8, Hitman III, Home Behind 2, KINGDOM HEARTS III, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Leaf Blower Revolution - Idle Game, Little Nightmares II, Nioh 2 The Complete Edition, osu!, Outriders, Skul: The Hero Slayer, Tale of Immortal, The Riftbreaker, Valheim, Werewolf The Apocalypse Earthblood, Yakuza 3 Remastered ve Yakuza: Like a Dragon

Aşağıdakiler de dahil olmak üzere 20 yeni oyun için optimum ayar desteği eklendi:

9 Monkeys of Shaolin, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, Creeper World 4, Dyson Sphere Program, Firefighting Simulator - The Squad, Firework, Heroes of the Three Kingdoms 8, HITMAN 3, Home Behind 2, Leaf Blower Revolution - Idle Game, Lineage Remastered, Little Nightmares II, Nioh 2 – The Complete Edition, OUTRIDERS , Person 5 Strikers, Skul: The Hero Slayer, Tale of Immortal (鬼谷八荒), The Medium, Valheim ve Yakuza 3 Remastered.

Hatalar giderildi!
  • GeForce Experience için varsayılan kamera artık NVIDIA Broadcast kamerası (etkinleştirilirse) oldu.
  • En güncel NVIDIA yazılım güvenlik güncellemeleri eklendi.
  • Performans ayarlarıyla ilgili sorunlar giderildi.

Yeni sürüm NVIDIA GeForce Experience istemcisi kapatılıp açılınca güncelleme ile gelecek.
 
Her seferinde oturumumu otomatik kapatan ve şifreme her seferinde yanlış diyen lanet program. Hayır, şifremi de sıfırlıyorum, şifre yöneticisine kaydediyorum. Giriş yapmaya çalıştığımda yanlış diyor. Bu yüzden driver'ları artık NVIDIA sitesinden kuruyorum.
 

Geri
Yukarı