Düşük sistemler için oyun önerisi

Yusufum

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
1.057
Çözümler
2
Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. Bu bilgisayar için oyun önerisi istiyorum. Asphalt 9 gibi oyunlar oynamayı severim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. bu bilgisayar için oyun önerisi istiyorum. Asphalt 9 gibi oyunlar oynamayı severim. Şimdiden teşekkürler.

Dying Light enchanced Edition.
 
Selamlar,

Minimum sistem gereksinimli oyunlar
Düşük sistem gereksinimli co-op oyunlar

bu listelere göz atabilirsin fena oyunlar yok. Asphalt dışında başka bir bilgi vermediğin için biraz rastgele oyun tavsiyesinde bulunacağım ben de:

Eğer RPG seviyorsan Fallout New Vegas oynamanı önerebilirim. Onun dışında Katana ZERO tarzı çok daha mini ama çok eğlenceli 2d oyunları tavsiye edebilirim. Dead Cells ve Blasphemous da yine benzer türlerde & grafiklerde oyunlar. Çok da sistem istemedikleri için rahatça oynayabilirsin.

Daha hikaye odaklı bir şeyler arıyorsan Elder scrolls serisini önerebilirim. Oblivion ve Skyrim sağlam oyunlar eğer denemediysen öneririm. Şimdiden iyi oyunlar hocam
 

Yeni konular

Geri
Yukarı