P.rfihub sitesi nedir?

Kaspersky ara sıra bu siteyi uyarı olarak veriyor. Bu site nedir? Her zaman yok say diyorum ne olduğunu bilmediğim için.
Ücretsiz yazılımla birlikte gelen Rfihub reklam yazılımı programı, bilginiz olmadan kötü amaçlı veya sahte bir web sitesinden indirilir.

Bu kötü amaçlı reklam yazılımının yüklenmesinden sonra, internete her göz attığınızda, kötü amaçlı bir Rfihub reklamı rastgele açılır ve reklamlara tıklamadıkça kendini tekrarlamaya devam eder.
Bu reklamlar, reklam yazılımı yayıncısının gelir elde edebilmesi için diğer virüslü web tarayıcısı araç çubuklarını, optimizasyon araçlarını ve diğer yardımcı araçları teşvik eder. Tıklama reklamlarında, istenmeyen araçlar ve kötü amaçlı yazılımlar kurbanın bilgisayarına indirilirken, reklam geliştiricisi para kazanır.

Rastgele bilinmeyen web sitelerinden ücretsiz yazılım indirdiğimizde, PUP'lar da kullanıcıların niyeti ve izni olmadan indirilir.

Bu tür siteler en önemli sorunlardır, çünkü reklam yazılımı dağıtırlar. Bu nedenle, Rfihub'ı bilgisayardan kaldırmayı anlamalı ve öğrenmelidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı