iPhone ayrıcalıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Galaxy Tab s çıktığı zaman giriş seviyesi bir tablet değildi. iPad Air 1 ondan bir sene öncesinde çıkmış olmasına rağmen halen daha sorunsuz kullanılabilen bir tablet lakin aynısını Tab s için söyleyemem.

Ben Tab Pro kullanmıyorum Tab s kullanıyorum. Yavaşlığından dolayı garantiye verdiğimizde anakartını değiştirip yeniden vermişlerdi lakin birkaç ay sonra yine yavaşladı.

Tab s giriş seviyesi değil. https://www.epey.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s-105.html bu model midir? Tam modeli paylaşırsanız, merak ettim. Bildiğim kadarıyla Tab Pro'dan sonraki yıl Tab S serisi geldi.
 
Bu konuyu 3. Dünya Ülkelerinin, refaha ermiş ülkelere göre daha çok tartıştığını düşünüyorum. Konu sahibine katılıyorum. Parasını bir kenarda tuttuğunuzda iPhone ayrıcalıktır. iPhone’un ücretini sadece fakir ülkelerin vatandaşları dert eder.
 
Galaxy Tab S çıktığı zaman giriş seviyesi bir tablet değildi. iPad Air 1 ondan bir sene öncesinde çıkmış olmasına rağmen halen daha sorunsuz kullanılabilen bir tablet lakin aynısını Tab S için söyleyemem.
Eski bir tabletle günümüzümü kıyaslıyorsun?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı