Series S'in kötü bir yönü var mı?

Birisi42

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
4.023
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Mars
Merhabalar. Artık kafamda biraz daha netleşti. Series S alacağım. Bugün yaptığım sınavda da Full çıkarmam üzerine karne hediyesi diye isteyebilirim. Önerir misiniz? Alma sebeplerim:

-Çok para vermek istemiyorum 3 sene sonra sistem toplayacağım.
-Ben de oyun oynamak istiyorum.
-Bilgisayarım kötü.
-4K televizyonumuz yok, 1080p var. (Belki yazın 4K alabiliriz.)
-Game Pass.
-PS3'ten kurtulmak ve PS3'te PES 2018 bile 300 TL.

Oynayacağım oyunlar:

-PES
-FIFA
-CoD
-Forza
-Game Pass'te bir Microsoft özel oyunu vardı, savaş oyunuydu, adını unuttum. O işte.
-Belki RDR2.
-GTA 5.
-Ve güzel başka oyunlar.

Hiç oynamadığım için her oyunu oynamak istiyorum ama 3 sene bekleyip çok iyi bir şekilde oynarım, belki RDR2 falan.

Yurt dışından X getirecektim ilk ama sonra vazgeçtim nedense. Onlara çok yük olmayayım dedim ama belki düşünürüm. 4K olmadığı için biraz almadım ama alabilirim belki. Eğer yurt dışından alırsam en erken bu yaz alabilirim. Eğer yurt dışından, yani Amerika'dan alamazsam buradan S alacağım.

Ayrıca Amerika Avrupa'da olmadığı için garanti falan bozulur mu?

@Lockheed
 
Hocam, bence oynayacağınız oyunlar ve sizin beklentilerinizi tam karşılayacak kadar iyi bir konsol. Yakın zamanda arkadaşım aldı ve şu an çok memnun. Kendisi 60 Hz televizyonda oynadığından çok bir beklentisi de yoktu ama genel olarak çok memnun.
 
Öncelikle hayırlı olsun hocam, bende yakında kullanmadığım eşyalarım satılırsa PS4 alacağım.

Onun dışında oyunları CD yerine yükleyerek oynadığınız bir konsol için diski çok küçük, lakin ben bu sorun dışında alınmaması için bir neden göremiyorum.
 
Senelik ucuza Game Pass alma yöntemleri var onları araştırmanı öneririm. Bir de 400GB çok yetersiz geleceği için yanına bir harici SSD ve HDD almalısın.
 
Hocam son çıkan haberleri ne kadar takip ettiniz bilmiyorum ama Game Pass için Series S düşünüyorsanız bence azıcık daha verip PS5 Digital almak çok daha mantıklı, niye çünkü artık PS Game Pass gibi bir şeye sahip olacakmış ona rakip olarak. Bence aradaki donanım farkına o fiyat net verilir. Geleceği için de uygun olur cihazınız, bu söylediklerimi aklımda tutun derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı