Telefon için Hyper Cloud 3 alınır mı?

emre4531

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım ama ne alsam bilemedim. Kafama yatan bir Hyper Cloud 3 var. Tavsiye edenler var, etmeyenler var. Kararsızım. Telefonda kullanacağım PUBG Mobile için iyi ses vermesini istiyorum. Ayak sesleri, uzaklığı, yakınlığı ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Önerebileceğiniz farklı bir kulaklık var mı veya ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud III gayet sağlam bir kulaklık, oyun için tasarlanmış ve bir çok oyuncu tarafından onaylanmış sürücülere sahip. Ses kartı için alacaksın anladığım kadarıyla eğer ki ses kartı değilse yani telefonuna güveniyorsan ve/veya direk Jak ile bağlayacaksan. Kesinlikle daha uygun fiyatlı modellere yönelmek bütçe sağlığı açısından daha iyi olacaktır, aradığın şey altı üstü bir stereo performansı sonuçta. Ses kartını kullanmadıktan sonra örneğin yarı fiyatından daha aza bulunan Black Shark V2 X Green modeliyle hemen hemen hiçe yakın fark olacaktır alacağın ayak sesi kalitesinde. Yani kötü telefon iyi bir kulaklık kombinasyonu düşünüyorsan Cloud III uygundur yoksa Shark v2 X çok daha F/P olur, kablosuz düşünürsen de genelde Barracuda X'ler F/P konumda.

Cloud III gayet sağlam bir kulaklık, oyun için tasarlanmış ve birçok oyuncu tarafından onaylanmış sürücülere sahip. Ses kartı için alacaksın anladığım kadarıyla eğer ki ses kartı değilse yani telefonuna güveniyorsan ve/veya direk jak ile bağlayacaksan. Kesinlikle daha uygun fiyatlı modellere yönelmek bütçe sağlığı açısından daha iyi olacaktır, aradığın şey altı üstü bir stereo performansı sonuçta. Ses kartını kullanmadıktan sonra örneğin yarı fiyatından daha aza bulunan Black shark V2 X Green modeliyle hemen hemen hiçe yakın fark olacaktır alacağın ayak sesi kalitesinde. Yani kötü telefon iyi bir kulaklık kombinasyonu düşünüyorsan Cloud III uygundur yoksa shark V2 X çok daha F/P olur, kablosuz düşünürsen de genelde Barracuda X'ler F/P konumda.

Yani arasında fark yok denecek kadar az mı çünkü e sporla uğraşıyorum PUBG Mobile'de de her gün turnuva oluyor kulaklıgım olmadıgından giremiyorum şu an ve bir de Cloud 3'e mobil için bir yazılımı var mı veya PC'den ayarlasam yazılımından telde kullansam sıknıtı olur mu?

Yani arasında fark yok denecek kadar az mı çünkü e sporla uğraşıyorum PUBG Mobile'de de her gün turnuva oluyor kulaklıgım olmadıgından giremiyorum şu an ve bir de Cloud 3'e mobil için bir yazılımı var mı veya PC'den ayarlasam yazılımından telde kullansam sıknıtı olur mu?
Kusura bakma bayağı gün geçmiş üstünden ama yazayım yine de. Mobil de bir uygulama yok ihtiyacın da yok zaten. Hyperx cloud'ların olayı üzerinde bir ses kartı olması o sayede anakartın ses kalitesi ne kadar kötü olursa olsun aynı stabil performansı verebiliyor olması. Diğer örnek verdiğim kulaklık ise anakarta göre performansı değişir, iyi ses yongasına sahip anakartlarda cloud 3'ün aşağısında kalmaz. Eski bilgisayarlara takarsan ses kalitesi rezil olabilir. Cloud 3 ise her zaman stabil performans verir, neye taktığın farketmez. Bir de dayanıklılık açısından da fena değildir Cloud 3. Basları hemen hemen aynıdır, ayırt edilmesi zordur iki farklı fiyat grubunun ürünü de tamamen ayak sesine odaklıdır. Silah sesini yoğun verip de ayak sesini duymanı engellemezler. Kullanacağın cihazların ses yongalarına göre tercih yapmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı