Discord ucuza Nitro alınabilir mi?

Kesinlikle başka aracı site kullanmayın. Birkaç lira az vermek isterken çok daha fazlasından olabilirsiniz. Halihazırda Discord satışa sunmuşken başka sitelere gerek yok. Nitro Classic en ucuzu. Aylık 40₺'ye geliyor. Onu alabilirsiniz.
 
XBOX'da bir kampanya vardı. Bana arkadaşım oradan hediye etmişti.
6 liralık Game Pass alınca 3 aylık bedava Nitro kodu veriyordu, eğer oysa biteli çok oldu.
Maalesef Nitro sitelerinde gram güven yok. Her taraf scammer (dolandırıcı) dolu. Discord üzerinden satan şahsiyetler de var onlar da sıkıntılı. Bazıları da yıllık abonelik alarak normal Discord üzerinden aylık Nitro fiyatını indirimli hale getiriyor (bunu Discord kendisi yapıyor). Buradan düşük fiyata alıp satıyorlar. Nitro Generator'lar da var, bir ara kendim de yapmıştım ama sonra hesap ban yiyebiliyor. Linux işletim sisteminde de ara ara açıklar oluyor, buradan da bedavaya temin edilebilir. Kısacası bu işin çok geyiği var.
Şahsi yorumum, eğer çok denemek istiyorsan direkt Discord'dan al. Gerçi geçen sene 72 liraydı, bu sene 90+ olmuş. Ama Nitro olmasa da gayet güzel olur, çünkü (kendi adıma konuşuyorum) pek çok özelliği doğru dürüst kullanmıyorsun bile.
 
Son düzenleme:
Merhaba konudan neredeyse 2 ay geçmiş ama söyleyeyim dedim şu an Epic Games'te bedava 3 ay 2 Boost'lu Nitro alabilirsiniz. Yardım İçin = あ»| Dream A Dream#0032
 

Yeni konular

Geri
Yukarı