Oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı

YouTube üzerinden videolara bak. C# önerimdir. Bir sorun olduğunda bana veya @Eray T hocama sorabilirsin.
Hocam konuyla alakasiz ama ilk defa yazilim ogrenmeye baslayacagim ve dil olarak Python sectim sizce yanlis mi yapmisim? Diger dillere gore daha kolaymis oyle duymustum bu yuzden Python secmistim. Udemy'den ogrenmeye baslayacagim yakinda, kurs aldim bir tane.
 
Hitman: Absolution ilk önerimdir
R6
FH4
MGS V
Witcher 3
Tomb Raider serisi(belki sıkıcı gelebilir kendini sık tekrarlıyor)
Portal 1-2
MB: Warband
Plague Inc.
 
Bu sıkılma ve zevk almama bende de arada oluyor, çok kötü bir şey.
The evil within 2 öneririm.
Rage 2 ve Mad max öneririm.
Hiç oynamadıysanız, hayattaki en sevdiğim oyun olan Resident evil 4'ü öneririm. (Ultimate hd edition olarak steam'de var.)
Dirt rally 2.0 ve Dirt 5 öneririm.
Life is strange 2 ve Zombie army 4 öneririm. Zombie army 4'ün önceki oyunu olan Zombie army trilogy de keyifliydi.
Bir süre değişiklik yapmanız da iyi gelir can sıkıntısına. Değişiklikten kastım, birkaç günlük tatil, mekan değiştirmek veya hiç birini yapamıyorsanız 2 saat yürüyüş. (Ben yürüyüş yapıyorum değişiklik olarak.)

Mekan değiştirme imkanım yok, hiç arkadaşım da yok. Çok param olsaydı kesinlikle ev alıp mekan değiştirirdim zira böyle bir değişiklik beyin'e iyi gelir. Hep aynı ev, hep aynı duvarlar, hep aynı eşyalar, hep aynı mekan beyni çürütür. Ev annemin ve babamın olduğu için evde veya odamda değişiklik yapma yetkim yok. 😤
 
Merhabalar herkese iyi forumlar. Biraz oyun tavsiyesine ihtiyacım var. Zamanında severek oynadığım oyunlar CS:GO, CS 1.6 ,Crysis 2 ve 3. 1 nedense çok sarmadı. Call of Duty Modern Warfare 2 3 4 güzeldi. Far Cry 1 ve 3. 4 eh işte 2 ile 5'i hiç beğenemedim. Need for Speed Carbon, Most Wanted, Shift 1 Most Wanted 2 eh işte Payback'te fena sayılmazdı heat hiç beğenemedim. Galiba hayatım boyunca oynadığım oyunların birçoğu olabilir. Bana önerebileceğiniz bu tarz oyunlar var mıdır? Bir şey daha eklemek istiyorum deneyipte nedense sarmayan oyunlar GTA 5 Doom Valorant bu tarz oyunlar nedense hiç sarmıyor veya 10 20 dakika sonra alt F4 çekiyorum. Bana önerebileceğiniz ne olursa fark etmez yeter ki eğlenceli hikayesi aşırı saran koltuğumdan kaldırtmayacak bir oyun arıyorum ama bulamıyorum belki siz bilirsiniz diye danışmak istedim. Şimdiden önereceğiniz oyunlar için teşekkür ederim.
Hocam Katana Zero bakabilirsiniz birkac saatte hic kalkmadan bitireceginiz cok iyi bir oyun.

Bunlarin disinda Portal 2, Secret Neighbor ve Stardew Valley onerebilirim. 3 oyunu da kendi basiniza oynayabilirsiniz ama arkadaslarinizla cok daha eglenceli oluyor.
 
1-) Mafia 1 ve 2.
2-) Max Payne 1 ve 2.
3-) Mount and Blade Warband ya da Bannerlord.
4-) Hades.
5-) Prince of Persia üçlemesi.
 
Hocam konuyla alakasiz ama ilk defa yazilim ogrenmeye baslayacagim ve dil olarak Python sectim sizce yanlis mi yapmisim? Diger dillere gore daha kolaymis oyle duymustum bu yuzden Python secmistim. Udemy'den ogrenmeye baslayacagim yakinda, kurs aldim bir tane.
Python'un diğerlerinden basit ve kolay kalan bir yanı yok. Sadece başta öğrenmesi daha kolay. Yazımı daha kolay. Bence doğru bir seçim olmuş.
 
Biri de çıkıp kardeşim Half-Life oyna dememiş :D Half-Life oyna. Oynadığın diğer FPS oyunlarına benziyor. Zevk alacağını düşünüyorum
 

Geri
Yukarı