Doge coin düşer mi?

Yarın Doge'nin doğum gününde hedef görünürde $1 gibi. Ama şahsi tavsiyem bu topa girmemeniz ve 0,8-0,9 civarlarından satmanız. Dünyadaki DOGE'lerin %65 gibi büyük bir kısmı bir avuç insanda. Satışı bi' koysalar ortalık kan gölü. Şahsi düşüncem $1'ı görmeden 0,8-0,9 civarlarında satacaklar ki $1'ı bekleyenlerin malına çökebilsinler. Siz de o civarlardan satın geçin.
 
Eğer kriptopara oynamak istiyorsanız forumdan alacağınız tavsiyeler yerine kendi bilgi birikiminizle birlikte güncel piyasayı ve haberleri yorumlayıp tahmin yapmanız daha mantıklı olacaktır. Başkasının ipiyle kuyuya inerseniz o kuyudan tek başınıza çıkmak zorunda kalırsınız.
 
Eninde sonunda düşecek fakat ne zaman düşeceğini kimse bilmiyor açıkçası. Elon Musk'ın pohpohladığı bir coin. Düşüşü yakındır diye düşünüyorum.
 
O zaman bugünden yatırım yapsammı? 😄
Uzun vadesi yok hocam. Dediğim gibi ya 0,8-0,9 civarlarından patlatırlar herkesi ya da $1'ı geçirtirler ve daha da artar diye bekleyenlerin malına konarlar. Ben 0,8 civarında komple çıkmış olacağım DOGE'den. Zira geleceği olmayan bir para, sınırsız üretimi var, arkasında kimse yok. Kısa süreli kâr alıp çıkılması gereken bir coin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı