Driver güncelledikten sonra oyunlarda kasma

cyoJ

Decapat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar geçenlerde Steam indirimlerinden Forza Horizon 4'ü almıştım işletim sistemim Windows 8 olduğu için açmadı ben de Windows 10 Pro yükledim ardından AMD'nin sitesinden ekran kartının driverını indirdim ardından bilgisayar sürekli olarak takılmaya başladı. Bu sorunumu eski sürüm bir driver kurarak hallettim fakat bu driver da diğer oyunları sorunsuz açmasına rağmen Forza Horizon 4'ü açmadı.

(Bu arada güncel driverda Forza açılıyor fakat bahsettiğim sebeplerden ötürü kullanamıyorum.)

Bu sorunumu nasıl çözebilirim?

Bu arada aklıma gelmişken ilk yüklediğim driverde de sonraki driverde de aygıt yöneticisinde görünmesine rağmen harici ekran kartını aktif edemedim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Forza'nın Steam sürümü çok sıkıntılı bu yüzden bu sıralar çok takılıyor siz ilk başta sanırım beta sürümünü indirdiniz ekran kartının o yüzden donmalar oluyordu ancak 14 Nisanda gelen güncelleme ile Forza çok takılmaya başladı diğer yamayı bekliyorum ben.
 
Hangi sürüm sürücü yüklü şu an?
şu an 2017 den bir sürücü kullanıyorum sürümü aklımda değil tam bununla kasma yok fakat forza açılmıyor
Forza'nın Steam sürümü çok sıkıntılı bu yüzden bu sıralar çok takılıyor siz ilk başta sanırım beta sürümünü indirdiniz ekran kartının o yüzden donmalar oluyordu ancak 14 Nisanda gelen güncelleme ile Forza çok takılmaya başladı diğer yamayı bekliyorum bem
bende şuanki sürücüde oyun açamıyorum 2021 sürücülerinde açıyor fakat bilgisayar kasıyor nedense
 

Geri
Yukarı