Fastcup guvenilir mi?

FACEIT'te CS 1.6 yok diye biliyorum.
A, çok pardon ben de şimdi nereden hatırladığımı anlamış oldum. Evet dostum hatırlıyorum (daha yazın sonuna kadar aktif olarak oynardım 1.6’yı, hemen unutmuşum). Şöyle anlatayım, güvenilir bi’ aile hissi veren sunucuda oynardım genelde ve FastCup için özel TS3 odaları ya da oyun içinde birçok kişinin birbirini FastCup’a davet ettiğini hatırlıyorum. Oldukça kullanılıyordu, yani anlayacağın çok da bilinmedik bir şey değildi hatta baya biliniyordu kişi serverlarında diyebilirim. İstersen deneyebilirsin ama yine de garantisini veremem keza ben davetlere rağmen FastCup girmedim.
 
A, çok pardon ben de şimdi nereden hatırladığımı anlamış oldum. Evet dostum hatırlıyorum (daha yazın sonuna kadar aktif olarak oynardım 1.6'yı, hemen unutmuşum). Şöyle anlatayım, güvenilir bi' aile hissi veren sunucuda oynardım genelde ve fastcup için özel TS3 odaları ya da oyun içinde birçok kişinin birbirini Fastcup'a davet ettiğini hatırlıyorum. Oldukça kullanılıyordu, yani anlayacağın çok da bilinmedik bir şey değildi hatta bayağı biliniyordu kişi serverlarında diyebilirim. İstersen deneyebilirsin ama yine de garantisini veremem keza ben davetlere rağmen fastcup girmedim.

Normal bir 5V5 maçı atabiliyorsun sadece Steam bağlayarak. Kimliği vs. ödüllü turnuvalara katılmak için istiyor. 1980 dolar ödül havuzlu turnuva var. Aklımı karıştırıyor o turnuva 😂
 
CS 1.6'da en çok, csdurağı serverinde özellikle, attığım 16 vs 16 maçlardı diyebilirim, cidden insan eğleniyor.😀

Çok güzel oluyor o maçlar. Eğer bir de akşamları her takımın başında bid kaptan olacak şekilde iddiali mac atılırsa tadından yenmiyor.
 
Çok güzel oluyor o maçlar. Eğer bir de akşamları her takımın başında bid kaptan olacak şekilde iddiali mac atılırsa tadından yenmiyor.
Hocam buraya paragraflarca yazarım da konu da dağılır falandı filandı, herkesin ölümüne takım için oynaması hissi çok iyi 😀
 

Yeni konular

Geri
Yukarı