3.8 MBPS upload ile canlı yayın yapılır mı?

Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
2.069
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Muğla
Arkadaşlar,3.8 MBPS upload ile canlı yayın yapılır mı(ölçümü yan odada yaptım)?
Test sonucu.

Hıztesti.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3.8 upload ile yayın yapılabilir ama yan odadan yapılamaz. Kablosuz bir bağlantı ile sağlıklı yayın olmaz. Yeni çıkan cihazlar ve üst seviye modemler ile bu da daha stabil hale geldi ama her cihazda mümkün değil.
 
Telefondan mı yayın yapacaksınız? Kablolu bağlantıda upload hızı buna göre çok daha fazla çıkacaktır eğer 5GHz ile bağlanmıyorsanız. Telefondan yayın kalitesi iyi olmayabilir. 720P 30FPS yayın yapabilirsiniz fakat oynayacağınız oyuna bağlı.
 
3.8 upload ile yayın yapılabilir ama yan odadan yapılamaz. Kablosuz bir bağlantı ile sağlıklı yayın olmaz. Yeni çıkan cihazlar ve üst seviye modemler ile bu da daha stabil hale geldi ama her cihazda mümkün değil.
Hocam kablo ile PC'ye bağlasam?
Telefondan mı yayın yapacaksınız? Kablolu bağlantıda upload hızı buna göre çok daha fazla çıkacaktır eğer 5GHz ile bağlanmıyorsanız. 720P 30FPS yayın yapabilirsiniz fakat oynayacağınız oyuna bağlı.
Hocam ölçümü telefondan yaptım,yayını PC'den yapacağım.
 
Kablo ile yapılabilir. Daha önce aynı yükleme hızıyla yayın açtığım olmuştu. Bahsettiğim birkaç sene öncesi tabii. Artık birçok kişi daha kaliteli yayınlar yapıyor. İzlenmeyecek, göz kanatacak seviyeye düşmeden açılabilir yine de.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı