BIOS güncellemesi yanlış yapılırsa ne olur?

  • Konuyu başlatan YFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.211
Geçenlerde yanlış laptop biosunu kurmuştum. Bilgisayar açılmayınca telefondan uygun olan bios sürümünü indirip flash belleğime atıp kurdum. Format attım ve bir sorun yok.
 
Hocam tıkladığınızda hemen kuruyor. Sadece ekranda bir uygulama açıp birkaç izin vs istiyordu diye hatırlıyorum. Hadi hayırlısı.

O zaman ben kuruluma geçiyorum.
Hocam tıkladığınızda hemen kuruyor. Sadece ekranda bir uygulama açıp birkaç izin vs istiyordu diye hatırlıyorum. Hadi hayırlısı.

1619620219231.png


Hocam böyle bir uyarı verdi?

@körbiginar
 
O zaman ben kuruluma geçiyorum.

Eki Görüntüle 996749

Hocam böyle bir uyarı verdi?

@körbiginar

Hocam az ingilizcem var ama anladığım kadarıyla arkadaşın dediği şeyleri diyor. Bilgisayarda başka uygulama açma güç düğmelerine basma gibi. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardım edebilirler veya direkt çeviriden bakabilirsiniz.
 
Anakartın direk sitesinden indirip gelen setup dosyası üzerinden mi kurulum yapıyorsunuz Bios'a. Bu şekilde Bios güncellemesi hiç görmedim. Oyun kurar gibi galiba.
Laptoplarda uygulamadan güncelleme yapılabiliyor. Bazı masaüstü anakartlarda da yapılabiliyor.
 
Anakartın direk sitesinden indirip gelen setup dosyası üzerinden mi kurulum yapıyorsunuz BIOS'a. Bu şekilde BIOS güncellemesi hiç görmedim. Oyun kurar gibi galiba.

Öyle oluyor hocam. Acer laptoplarda Acer destek sayfasından BIOS Setup'u kurup çalıştırıyorsunuz.

Laptop olduğu için laptop un sitesinden yaptım.

Nasıl hocam oldu mu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı