En fazla 250 TL mouse önerisi

Bütçe
250
Logitech G203 her özelliği karşılıyor. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.
 
Merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar. Elim 19 cm ve tutuşum palm grip şeklinde. Aklımda Corsair Katar Pro vardı ama olmayacağından şüpheliyim. Ayrıca olmasını kesinlikle istediğim bir özellik var. Driver'dan DPI değiştirme. Ne olursa olsun eski DPI değerimde kalmak istiyorum.(DPI değerim 1000.)
Katar pro yu kullanmaktayım bence oldukça iyi elim biraz ufak ama benim tam oturdu diyebilirim.
 
Bu arada arkadaşlar karar verdim HP Omen reactor alacağım. Eğer fiyatı artarsa ve alamayacak duruma gelirsem yeni konu açarım. Teşekkür ederim hepinize.

Şimdiden hayırlı olsun.
 
Pek bilinmez ama güzel mousedir. 200 İPS değeri rekabetçi oyunlar için fazlasıyla yeter, 6400DPİ istediğiniz Aralık zaten birçok üründe sağlanır. Omron switch var 50 milyon tıklama sunuyor, malzeme kalitesi olarak gigabyte ürünlerini beğeniyorum. Kablosu örgü değil bildiğim kadarıyla , örgü olsa daha iyi olurmuş onun dışında gayet güzel, şık ürün.
Edit: Karar vermişsiniz sanırım, hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı