Hocam artık "rahatsız ettiysem" lafını bırakmanız lazımHer ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity , @GNU or NOT , @fakedesinger . Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity, @GNU or NOT, @fakedesinger. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
@popos hocam siz en son MX Linux kurmayacak mıydınız?
Hocam artık "rahatsız ettiysem" lafını bırakmanız lazım.
Hocam en azından ben rahatsız olmamHocam etiketlediğim kişiler rahatsız olabilir. Etiketlenmek istemeyebilirler bundan sebep öyle dedim.![]()
Hocam en azından ben rahatsız olmam, hatta bir konuda bahsetmiştim sanırım hoşuma bile gidiyor.
Tabii ki etiketleyebilirsiniz hocam sorun yok. Amacımız burada çözümü sunmak. @fakedesinger çözümü sunmuş bile.Her ne kadar çözümü bilmesem de bu hocalarımdan biri sorunu çözebilir diye düşünüyorum. @Dimensity, @GNU or NOT, @fakedesinger. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın hocalarım.
@popos hocam siz en son MX Linux kurmayacak mıydınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.