Mayıs ayının ilk günü doğalgaza zam!

Her ay başı olduğu gibi bu ay da doğalgaza zam geldi!

TRT Haber'in yayınlandığı bilgiye göre; Doğalgazda konut ve sanayi abone gruplarının tarifelerinde yüzde 1, elektrik üretim amaçlı santrallerin tarifesinde ise yüzde 12 artışa gidildi.

Kaynak:
 
Mutlu son:
1619820721709.png
 
Ben Türk halkı kadar uyuyan bir millet görmedim. Fransa'da benzine galiba tam hatırlamıyorum zam geliyor ve isyan çıkıyor. Türkiye'de sürekli zam geliyor kimse sesini çıkarmıyor. Millet aşırı şükürcü oldu iyice. Neymiş yol yapmış onu bunu yapmış falan filan. Yapacak tabii. Yapmak zorunda zaten. Laf olsun diye mi seçiliyor bu adamlar? Siz hiç bakkal işini yapıyor diye helal olsun diyen bir insan gördünüz mü? Ben görmedim.
 
Bu arada seçim malzemesi demişken, 38 milyon TL ile uzaya çıkmayı düşünen ve bunu yiyen bir milletin içerisinde yaşıyoruz. Farkında mısınız?
Doğru söylüyorsun fakat kimse 38 milyon TL ile uzaya çıkılacağını söylemedi. Google'da yıllık bütçe olarak gözüküyor. Benim düşüncem bu yönde, söyleyeyim dedim.
 
Ben Türk halkı kadar uyuyan bir millet görmedim. Fransa'da benzine galiba tam hatırlamıyorum zam geliyor ve isyan çıkıyor. Türkiye'de sürekli zam geliyor kimse sesini çıkarmıyor. Millet aşırı şükürcü oldu iyice. Neymiş yol yapmış onu bunu yapmış falan falan. Yapacak tabii. Yapmak zorunda zaten. Laf olsun diye mi seçiliyor bu adamlar? Siz hiç bakkal işini yapıyor diye helal olsun diyen bir insan gördünüz mü? Ben görmedim.

Hocam zamlara ses çıkarmak Vatan hainliği olarak algılanıyor adamlarda bindikçe biniyor.
 
Doğru söylüyorsun fakat kimse 38 milyon TL ile uzaya çıkılacağını söylemedi. Google'da yıllık bütçe olarak gözüküyor. Benim düşüncem bu yönde, söyleyeyim dedim.
Yıllık bütçe olsa bile az bir sayı bu.
Aylık 300 TL doğalgaz faturası geliyordu artık 400 TL gelir artık. 😃 Allah asgari ücret ile geçinenlere güç versin.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı