R5 M330 sistem GameLoop'ta düşük FPS veriyor

Aziz34OO

Decapat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
214
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Driverler Full olmasına rağmen düşük FPS. Dedim tek PUBG Mobile'den yapıyordur, Brawl Stars Among Us falan indirdim FPS aynı. Çözümü nedir?(Brawl Stars ve Among Us'dan nefret ediyorum)
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_38.png
    Screenshot_38.png
    804,5 KB · Görüntüleme: 136
Şunu kontrol edebilir misiniz QuickCPU indirip performans göstergeyi sabitler misiniz. Eğer bir süreden sonra takılıyorsa bilgisayarınız darboğaz yapıyor olabilir. Mesela benim işlemcim 3,40 GHz hızında çalışıyor genellikle. Ama 4gb ramim yetmiyor. Bu arada dediğim sıkıntıyı yaşıyorum gerçekten. Bilgisayardaki bir parça diğer parçaya yetişemiyorsa işlemci hızın takılabilir
 
Zaten emülatörlerde optimizasyon diye bir şey olmadığı için düşük FPS almanız çok normal zaten yüksek bir sisteminiz olsa bile (mesela 2070 Super olan bir sistem varsayıyorum) 70-80 FPS anca alıyorsunuz (90 FPS özelliği açık olan bir gameloopta) ben şu an indirsem oynasam kaç FPS alırım bilmiyorum 40-50 alırım herhalde.
 
Abi şöyle yapabilirsin. Emülatör yerine Oracle VirtualBox indirebilirsin. İçine Android kurup, Oyununu güzelce oynayabilirsin. Birkaç gerekli ayar yapman gerek ve 2gb ramden daha fazla ver kesinlikle. Pubg oynayacaksan en az 5 şart. merak etme açmadığın zaman ram yemez
 
Abi şöyle yapabilirsin. Emülatör yerine Oracle VirtualBox indirebilirsin. İçine Android kurup, oyununu güzelce oynayabilirsin. Birkaç gerekli ayar yapman gerek ve 2 GB RAM'den daha fazla ver kesinlikle. PUBG oynayacaksan en az 5 şart. Merak etme açmadığın zaman RAM yemez.

Kontrolleri nasıl yapacak acaba? Zaten kontrol edebilme özelliği yüzünden emülatörler kullanılıyor yoksa herkes düşük kaynak kullansın diye senin dediğin gibi yapardı şahsen bende yapardım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı