Topladığım Sistemin Resimleri - Carbide 400R

Alperen Kartal

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2013
Mesajlar
55
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.9 Haziranda ''Oyun bilgisayarı toplama 1000-2000 TL arası'' adlı bir konu açmıştım.Bana hemen bir öneri geldi pcgurme adlı bir arkadaştan.Bende 1 hafta içinde o sistemi aldım.Bilgisayar toplama hakkında hiçbir bilgim yoktu.Parçalar elimdeydi ama nasıl birleştireceğimi bilmiyordum.Hatta bunun için bile konu açmıştım kendim mi toplamalıyım diye :D. Sonra karar verdim ve kendim topladım.İlk önce şunu söyleyeyim bilgisayar toplamak gerçekten zor bir iş acemi olanlar için(bana göre) :) Ama denemektende kaçınmayın tecrübe elde ediyorsunuz.Ben şuan kolayca tüm parçaları söküp takabiliyorum.Küçük bir tecrübem oldu yani.Neyse fazla uzatmadan resimlere geçelim :D
Parçalar geldiğinde:

pgbl4.jpg


Montaj aşaması:

qd4yy.jpg


qd524.jpg


qd550.jpg


qd580.jpg


qd5cq.jpg


qd5kp.jpg


qd5mb.jpg


İşlemci soğutucu olarak Thermaltake Contac 30 aldım.Fakat kurulumu gerçekten çok zor.Baya sorun yaşadım kurulum aşamasında.Ama soğutması gerçekten mükkemmel.Tek eksisi kurulum ama onuda biraz uğraşırsanız hallediyorsunuz.

qd5sc.jpg


qd5q9.jpg


Dediğim gibi işlemci soğutucunun kurulumunda sorun yaşadığım için onu daha bugün takabildim.

qd6nz.jpg



qd6rn.jpg


Ekran görüntüsü,sıcaklık değerlerinide eklemek isterdim ama aldığım hard disk bozuk çıktı.Bende servise gönderdim.Bundan dolayı atamadım.Servisten gelince eklerim.

Bilgisayar ekipmanları:
Kulaklık;

qd76m.jpg


qd78r.jpg


Klavye;

qd7fh.jpg


Mouse;

qd7h5.jpg


Parçalarla ilgili sorunuz olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Helal olsun karşim, süper sistem toplamışsın güle güle kullan :like: Önümüzdeki hafta ben de bir PC toplamayı düşünüyorum ve hayatımda ne sıfırdan montaj yaptım ne de bir kez olsun kasa açıp parça çıkarıp taktım bakalım üstesinden gelebilecek miyim ;)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı