Shiba coin nereden alınır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar deneme amaçlı Shiba coin alacağım. Alt limiti çok yüksek olmayan, alabileceğim bir yer var mı?

Gate.io şu an dünyanın en büyük 8. borsası, ben aylardır işlem yapıyorum, güvenilir ve düzgün. Oradan alıp satabilirsiniz. Gate.io hakkında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.

Burada borsanın kendisini detaylıca anlatmaya çalıştım, kolaylıklar
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gate. IO şu an dünyanın en büyük 8. borsası, ben aylardır işlem yapıyorum, güvenilir ve düzgün. Oradan alıp satabilirsiniz. Referanslı linkle kayıt olursanız ömür boyu tüm işlemlerinizde karşılıklı olarak %20-20 indirim sağlıyoruz. Gate. IO hakkında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.

Burada borsanın kendisini detaylıca anlatmaya çalıştım, kolaylıklar.

Link üzerinden kayıt oldum, teşekkürler. Acaba Binance'ya da paribu üzerinden doge umu buraya aktarmanın yolu var mıdır?
 
Link üzerinden kayıt oldum, teşekkürler. Acaba Binance'ya da paribu üzerinden doge umu buraya aktarmanın yolu var mıdır?

Elbette. Diğer tüm transferler gibi aynı şekilde yapılıyor. Ancak dogecoin'i direkt göndermenin komisyonu ne kadar olur bilmiyorum, siz işlem sayfasında ne kadar komisyon istediğini görüp ona göre karar verirsiniz. Diğer tüm transferlerde olduğu gibi, Binance'ta "çekme" bölümüne gelip kripto para seçeneklerinden dogecoin'i seçip, ardından gate'te "yatırma" kısmına gelip yatırıyorsunuz. Özellikle dikkat etmeniz gereken şey gönderim ağı. İki tarafta da aynı ağ seçili olmalı. Doge transferi yapmadığım için hangi ağı kullandığını bilmiyorum ama siz işlem sayfasında görürsünüz. Uçuk bir komisyon istemeye kalkarsa borsa grafiğini izleyin. Biraz artışa geçince Usdt'ye çevirip TRC20 ağından gönderim yapın, onun komisyonu sadece 1 dolar.
 
Elbette. Diğer tüm transferler gibi aynı şekilde yapılıyor. Ancak Dogecoin'i direkt göndermenin komisyonu ne kadar olur bilmiyorum, siz işlem sayfasında ne kadar komisyon istediğini görüp ona göre karar verirsiniz. Diğer tüm transferlerde olduğu gibi, Binance'ta "çekme" bölümüne gelip kripto para seçeneklerinden Dogecoin'i seçip, ardından Gate'te "yatırma" kısmına gelip yatırıyorsunuz. Özellikle dikkat etmeniz gereken şey gönderim ağı. İki tarafta da aynı ağ seçili olmalı. Doge transferi yapmadığım için hangi ağı kullandığını bilmiyorum ama siz işlem sayfasında görürsünüz. Uçuk bir komisyon istemeye kalkarsa borsa grafiğini izleyin. Biraz artışa geçince Usdt'ye çevirip trc20 ağından gönderim yapın, onun komisyonu sadece 1 dolar.

Hocam Binance üzerinden tether ve doge un alt limiti çok yüksek(180 doge 10 tether). Ben deneme amaçlı 15 20 TL'lik alım yapacağım kart üzerinden nasıl para yatırırım acaba.
 
Hocam Binance üzerinden tether ve doge un alt limiti çok yüksek(180 doge 10 tether). Ben deneme amaçlı 15 20 TL'lik alım yapacağım kart üzerinden nasıl para yatırırım acaba.

direkt kredi kartından hiç alım yapmadım, gate'te yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. yapan hiç duymadım. web sitesine ve mobil uygulamasına baktım, kredi kartıyla yatırılabileceğine dair bir şey de göremedim. zaten kredi kartı alımlarında komisyon oranı çok yüksek olur her zaman. paribu, binance vs. hesaplarından aktarım yapmak en makul olan seçenek.
 
Direkt kredi kartından hiç alım yapmadım, Gate'te yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Yapan hiç duymadım. Web sitesine ve mobil uygulamasına baktım, kredi kartıyla yatırılabileceğine dair bir şey de göremedim. Zaten kredi kartı alımlarında komisyon oranı çok yüksek olur her zaman. Paribu, Binance vs. hesaplarından aktarım yapmak en makul olan seçenek.

Hocam paribu da anladığım kadarıyla alt limit daha düşük( 60TL). O yüzden aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi yapsam olur mu? Paribudan en az 50 trx alıp gate IO ya geçiriyor onu da shiba coine çevireceğim sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı