Lise sınavları iptal olacak

Ya boş boş böyle konularla uğraşıcağınıza ya dersleri sallayan biriyseniz oyununuza dönün. Ya da derslere önem veren biriysenizde dersinize dönün. Ne değişecek ha sınav iptal olsun olmasın çalışan sınav olsa da olmasa da çalıştığını gösterecek. Uyuyanda çalışmadığını gösterecek sınav olsun ya da olmasın.
"Ders çalışan biri iseniz dersinize dönün" ifadesi yanlış bir ifadedir, öğrenciler "sınav stresi" denilen bir durum ile karşı karşıyadır. En azından sınavın erteleneceğini bilmek, sınava çalışmak için bir yol çizmeyi sağlamaktadır. "Oyunu sallayan biriyseniz oyununuza dönün" ifadesi de yanlış bir ifadedir.
Bir dakika o yanlış olmayabilir.
 
Herkese selamlar, hayırlı ramazanlar efendim,
Bakan koca vaka sayısı 1000'in altına düşmezse okulu açamayız dedi, zor düşmesi.
Mevzumuza gelirsek sınavlar bu dönem iptal arkadaşlar okullarda 18 Haziran'da kapanacak bunları sallamıyorum tabii ki dayandığım güvenilir kaynaklar var gelin size göstereyim.
mebpersonel.com sayfası önceki ertelenmenin haberini kabine toplantısından 6 saat önce vermişti ve doğruydu, şu ana kadar verdikleri haberlerde doğru çıktı hatta şüpheleniyorum MEB'de çalışan biri mi acaba diye :).
Buraya basarak haberin devamını görebilirsiniz.
Turist gelsin diye belki iptal ederler ama ben hiç öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
 
Hocam 9. sınıfa gidiyorum ilk dönem dahil olmak üzere bir tane canlı dersi kaçırmamışım sınavlara günü gewlince çalışıyordum ilk dönemi bu şekilde hallettim ikinci dönem bayağı bir aralar oldu ve bana dedikleri şu girende girmeyende geçecek büyük ihtimalle hocam dedim rehber hocasına ben neden giriyorum canlı derslere o zaman hakmı bu girmeyen işileri geçiriyorsunuz girenleride 2 sınıf atlatın o zaman dedim yani sınavlarla oynuyorlar bizimle 2 kat oynuyorlar bırakın tartışmaya değmez.
 
1620575915160.png

Bakanın kararını değiştirebilir mi bu bahsettikleri bürokrat? Turizm vesaire var işin içinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı