Uzun süreli çalışma PS5'e zarar verir mi?

alphamza özcan

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2020
Mesajlar
181
Merhaba ben PS5 aldım ve 4K 60 FPS boyutunda bir video çektim. 55 dakika sürdü ve ben bunu YouTube'a attım ama aklıma şu takıldı. Acaba PS5 arkadan render yaparken sistem zarar görür mü? FPS düşüşleri olur mu? 5-6 saat PS5 arkada çalıştı ve kendi kendini uyku moduna aldı fakat ben ikide bir gidip geri açtım falan. Bekledim en son yüklendi ama acaba zarar verir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun konsolları zaten bunlar için üretiliyor. Eğer bakım zamanı geldiyse ve siz bakımını yapmadıysanız, işte o zaman sorun olabilir.
 
Aşırı ısınma olmadığı sürece bir sorun olmaması lazım. Millet günlerce kapatmadan oyun oynuyor da bir şey olmuyor, ben de geçmişte çok defa açık bırakıp evden uzaklaştım. Bir sorun olmadı.
 
Ben vermez diye düşünüyorum ama konu Sony olunca çelişkiye düşüyorum artık coil whine vakaları yüzünden. Ben ara sıra oyun oynuyorum miles morales performans RT modunda mesela. 4-5 saat sonunda sağ kanat ısınıyor sol taraf hep serin nedense. Dinlenme moduna gün içinde 2-3 defa alıyorum 20-30dakikalık bir süre bekliyor.
 

Geri
Yukarı