Eski sevdiğim kız

Kız bana ara sıra yazıyor nasılsın filan diye o arkadaşım kızı üzüyormuş bana anlatıyor.
Ne olursa olsun sizi önemsiyor ve bence sizinle konuşmak için bir nevi sebep arıyor. Önemsendiğiniz kişileri terslemeyin. Ne olursa olsun bir gün size illa yardımı dokunur.
 
Arkadaşlar bu konular troll mü? (Bu arada geçmiş olsun) Yoksa sadece ben mi evde sap gibi oturuyorum?
Bu arada kızla buluşman yasak olmalı. Benim bildiğim kalp hastalarına korku ve heyecan gibi şeyler yasak.
Troll olsa bu kadar uzun yazar mıyım? Ben derdimi döküyorum sadece, kusura bakmayın.
Kalp hastalığınızı kıza dediniz mi?
Evet biliyor.
 
Ben eskiden bir kıza aşıktım. 8. sınıftaydım, tabii o zamanlar 14 yaşımdayım, kalp hastalığımın yeni çıktığı dönemler.
Ben o hanimefendiyi çok sevmiştim, bir de benim bir arkadaşım vardı adını vermek istemiyorum. İşte ben o hanımefendiyle konuşuyorum Instagram WhatsApp gibi yerlerden.

Bir gün arkadaşım geldi, dedi "Emir nasılsın?". "İyiyim aga, sen nasılsın" dedim, "iyi" dedi bana, bir kıza aşık olduğunu ve ona açılıcağını söyledi.
Ben de meraktan adını sordum, benim aşık olduğum hanımefendiye aşık olmuş. Ben de tabii söylemiyorum, bir yandan kalbimdeki ağrı daha da kötü gitmeye başladı.
Ve bir gün öğrenmiş benim de o hanımefendiye aşık olduğumu. Dedi ki, "Emir aramızdan çekil, ben onu seviyorum, arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum".
Ben de üzüle üzüle vazgeçtim, tabii hastalığım daha da ileriye gitmeye başladı, ilaçlarımı içmiyordum çünkü. Dışarlarda aniden bayılıp duruyordum.
Bir gün o hanımefendi bana WhatsApp'dan mesaj attı "Emir nasılsın?" diye, ben de "İyiyim, sen nasılsın?" dedim. "Buluşalım mı?" dedi, ben de "İşim var." deyip gitmedim.
Bir yandan ağlıyorum üzülüyorum bir yandan da kendime kızıyorum. 1-2 ay sonra öğrendim ki sevgili olmuşlar. Sıkıntı yok, eğer bu konuyu görüyorsan hakkım sana helal olsun.
Vay be, işte bu hayatta hep bizim gibi insanlar kaybediyor. Ne diyeyim bilmiyorum, sadece yılma ve güçlü ol.
 

Geri
Yukarı