Anime izlemek saçma mıdır?

Neden zaman kaybı olsun? Hayatının her anını mantıklı ve sana bir şeyler katacak işler için mi harcıyorsun? Bunun saçmalığı mantıklılığı mı var sanki? Zaten insanlar zevk aldıkları için izliyor. Ben şahsi olarak dizi izlemekten zevk alıyorum bir başkası da Anime izlemekten zevk alır. Bunu saçma veya değil diye kıyaslayamazsın. Fanatik olmadıktan sonra gayet normal.
 
Animelerin tarzları/türleri var. Çok açık uçlu bir soru. "Tsubasa" da anime "Tokyo Ghoul" da anime. Yaş kitleleri vb. farklı ama. Piyasada aşırı boş anime var ve cidden evet bunları izlemek çoğu kişiye göre zaman kaybı/saçmalıktır. ama hikayesi güzel ortalamanın üstü bir anime ise bence saçmalık değildir. Çoğu kişiye hitap etmesi zor bence.
Dostum yanlış sulardasın. Dikkat etmelisin. :)
Evet, çok güzel linç ederler burada. (Bizzat tattım).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı