Gazze'de olan gelişmeler nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim senin derdin masumların ölmesi ve Mescid-i Aksa değil mi? Eee Filistin'in yaptığı da masumları öldürmek ona niye tepki vermiyorsun? İsrail için Mescid-i Aksa değerli bir yer merak etme yıkmak istese çoktan yıkmıştı. Bu kadar gelişmiş bir ülke sence yıkamaz mı orayı isterse? Adamlar bayram namazı bile kılmalarına izin veriyor müslümanların.

Anlattığın şeye benziyor. Türkiye'nin Ayasofya'yı yıkmasıyla İsrail'in Mescid-i Aksa'yı yıkması aynı olay. Sence böyle bir şey olabilir mi?

İsrail'de doğan çocuk suçlu yani demi orada doğdu diye? Hitler'den daha faşist birisini görüyorum.
Tartışmayın lütfen. Şikayet edin. Zaten ben gerekeni karakolda yapacağım. Siz sadece rapor edin.
 
Aynen aynen, bak girdin şu an. Siz İsrail'i savunmaya devam edin. Ettikçe, o daha çok güçlenecek. Hatta Türkiye'nin doğusunu alacak. Belki o zaman bir anlamda İsrail'e girmiş oluruz.
Eki Görüntüle 1023602
Farkında mısınız? Bilmiyorum ama burada konuşan arkadaşların çoğu İsrail'i savunmuyor zaten bazıları tamamen karşı bazılarıysa sorunun kökeninden bahsediyor. Savunan arkadaşlar varsa da onlar azdır.
 
Tartışmayın lütfen. Şikayet edin. Zaten ben gerekeni karakolda yapacağım. Siz sadece rapor edin.
Hocam insanlar gerçekten anlamak istemiyor. Karakolda neyi şikayet edeceksiniz onu anlamadım.

@Raptor_Z Komik olan nedir?
 
Arkadaş hakaret etmişti.
Hocam çok bir şey olacağını sanmam. TR'de çok önemsenmiyor bu konular. Yine de yasal yollara başvurmak en iyisidir.

Bir de o dediğiniz arkadaş çok yüksek ihtimal reşit değil.
 
Aynen kardeşim. Tüm dünyada oturup tebrik eder. Çok fazla strateji oyunu oynamışsın sen.
Benim cevap verdiğim arkadaşa demek istedin herhalde. (?) Ben diyorum ki, her zaman ülke çıkarlarına göre hareket edilmeli. Sırf devleti Ermenistan yandaşı diye, geçmişte Osmanlı'ya ihanet ettiler diye kahrolsun demektense, sınır tarafımızın güvenliği için en iyisini desteklemeliyiz.
 
Hocam maalesef, bu durumlardan foruma bir süre ara vermiştim. Konu yerine, sen neden bunu savunuyorsun deyip insanların fikirlerini değiştirmeye çalışanlar var. Bunlar olmasa ne güzel. Herkes kendine haklı.

Gocunurum. Benim fikrim.

Haa şöyle ağızdaki baklaları çıkartın. Yok öyle independentlardan haber atıp şu şöyle bu böyle deyip kenara çekilip algı yapmak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı