Filistin iddiaları hakkındaki video doğru mu?

Doğu Türkistan'a hiçbir şey yapamayız. En fazla kınarız.(Göstermelik)
Oradakileri ya Anadolu'ya davet edeceğiz, Bulgar göçmenleri gibi ya da ABD Çin'i 7'ye bölecek diye bekleyeceğiz. (Gerçekleşeceğini sanmıyorum).
Uygur Özerk Bölgesi çok zengin yer altı kaynaklarına sahip.
Ayrıca Çin'in 7 ülkeye açılan ihracat kapısı.
Tarih boyunca hiç bir zaman Çin'in egemenliğinde olmamış bölge.
Ama Türkler bir kaç asırdır maalesef Ruslar ve Çinler arasında en kötü zamanını yaşıyor.
Bahanen çok güzelmiş. Sanki ülkeye alan var da onları.
 
Beyaz Türkler, Batılı ve seküler hayat tarzını benimsemiş, ekonomik düzeyi yüksek, eğitim hayatının tümünü veya bir bölümünü yurt dışında tamamlamış güçlü azınlığı ifade eder.
Ekonomik düzeyiniz yüksek mi bari? Elle tutulur bir şey göreyim de, en azından söylüyor da bilerek söylüyor diyebileyim. Eğitim hayatınızı yurt dışında geçirebildiniz mi?
 
Benim kimseye bir yararım yok ama başka bir milleti kimseye yararlı olmadığı için haritadan silmek isteyen bir insanım. Nereden anladın?
Bu dediklerimi söyleyenler sadece ben değil, Lütfü Oflaz, Nihal Atsız gibi isimler. Öjeni nedir biraz araştırın, taraflı yorum yapmakla olmuyor bu işler.
 
Bu dediklerimi söyleyenler sadece ben değil, Lütfü Oflaz, Nihal Atsız gibi isimler. Öjeni nedir biraz araştırın, taraflı yorum yapmakla olmuyor bu işler.

Tamam tamam. Anlaşıldı. Gülüp konudan ayrılıyorum efendim, saygılar. :D



Arkadaş sadece tanımı yapmış.

?

Az önce ben "Beyaz Türk'üm!" demişti de. Beyaz Türk'ün tanımındaki şeylere de hiç uymuyor. Neyse. Gülüp ayrılıyorum ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı