Polonya, Türkiye'den 24 adet SİHA alıyor

Ve evet, bir konu daha. Muhalefet nedir onu bilmeyen koyunlar tarafından bozulan bir konu daha...
Bunun sonu ne bilmiyorum.
Abisi/ablası okul kazandığında "bana para gelmez" düşüncesini kullanıyorlar mı acaba? 🤔 Merak ettim.
 
Gayet güzel bir haber ancak ekonomimize çok bir katkısı olacağını sanmıyorum, tarihte ilk çoğunluğu yerli üretilmiş silah satışlarından birisi sanırsam bu.
 
Aklıma bir soru takıldı, konu ehlinden iyi olanlar cevaplarsa sevinirim. Biz bunu iyi güzel sattık diyelim. Bunu alanlar iha yada siha'lara karşı, araç,silah geliştirirse ne yapıcaz? Kısaca, anti-siha yada anti-iha yaparlarsa misal? Bubsefer keklik gibi düşürmesinler mi?
Zaten var. Bu ihaları çok acayip üstün teknoloji radarda gözükmeyen bir şey olarak düşünmeyin. Alçak ve orta irtifa hava savunma sistemlerinin neredeyse hepsi ihalarımızı vurabilir zaten. İhaların manevra kabiliyeti ve hızları az tek avantajları küçük olmaları. Bu ihaların sana fayda sağlaması ülkenin ordusunun, pilotlarının kapisetesine bağlı. Türkiye çok başarılı bir şekilde İHA kullanıyor şuan da aynı hedefler için uçak kaldıramayacak çok tasarruf sağlıyoruz. İhanın gidiceği rotanın önemi çok fazla düşmanınızın coğrafyasını ve savunma sistemlerinin konumlarını iyi bilmeniz gerekli böylece ihayı radar boşluklarında içeriye sokabilirsiniz.
 
Ülkenin yaşlısı ayrı eğitimsiz, genci ayrı eğitimsiz.
Vahiy gelmiş herhalde ki solcu olduğumu söylüyorlar :D
benim finanse ettiğim paralarla ceplerini dolduruyorlar bunlarda gelmiş şöyle gelişiyor ülkemiz falan diyor. Harbi nasıl bir acizlik bu ya.
Hükümet değişse ne olacak kafalara bak.
Yazık ki ne yazık.

Cebimize yansimayacak lafını da bana para vermeleri gerek şeklinde yorumlamislar bir de. Kelimeler yetersiz ya bu saçmalığa.

Neyse her millet hakkettiği gibi yaşar sürünmeye devam.
 
Cebimize yansımayacak lafını da bana para vermeleri gerek şeklinde yorumlamışlar bir de. Kelimeler yetersiz ya bu saçmalığa.

Ne için yorumlayacağız peki? Ne dediğin bile belli değil ki... Baykar'ın öğrencilere sağladığı fırsatlardan bahsettik işte?

Fikrin olmayan konuda yorum yapmaya çalışıyorsun, bu kadar basit.
 
Dikili bir ağacı olmayan adam gelmiş, temelinde "her yer barış güneşiyle aydınlansın, her yeri çiçekler böcekler kaplasın" olan fikirleriyle ihracatı kötülemeye çalışıyor. Muhalif olmuş olmak için muhalif olmak böyle bir şey olsa gerek.
Bunun siyasetle alakası yok. Umarım bu, bir devlet politikası haline gelir. Ortadoğu'da yaşıyoruz, her yeri sırtlanların kapladığı bir yerde çiçeğe rastlamak zor.
 

Geri
Yukarı