Bir Türk birliği kurulmasını ister miydiniz?

Ab zaten seni kapıda bekliyor değil mi?

Bu tarz birlikler ortak para politkası olmadıkça ülkelere fayda sağlar Türk olmanın avantajlarını kullanamamak elimizdeki imkanları değerlendirmemek olur.

Böyle berbat bil ülkeyi kapıda beklemiyor zaten.
Boş milliyetçi duygularinizdan kurtuldugunuz zaman belki belli bir refah seviyesine ulaşıp AB'ye girebiliriz.
 
Gereksiz bir hamle. Hala Rus nüfuzu altında olan Türk cumhuriyetleri Türkiye'ye faydadan çok zarar getirir. Bir çok yeri ikame edilmemiş ve bayındır olmamış ülkeler milliyetçilik diyerek Türkiye'nin sırtına yük olarak binmiş olur.
 
Selam büyüklerim, kardeşlerim, hocalarım. Size bu soruyu sormamın nedeni insanımızın Türklüğünü ve kardeşlerini ne kadar tanıdığımı bilmek istememdendir. Tarihini tam hatırlamamakla birlikte bu yılın Mart ayında tıpkı Avrupa Birliği gibi bir Türk Birliği oluşturulması için çeşitli adımlar atılacağını biliyorum. KKTC ile başındaki en büyük sorun olan diktatör ve tarafsızlığı benimsemiş hükümet yüzünden şu güne kadar Türk Keneşi'ne katılamamış olan Türkmenistan'ın bu Yaz katılacağı bildirildi. Bu adımların ve haberlerin ardından Türk Dünyası olarak bir birliğe doğru gidildiğini düşünüyorum. Aynı dili konuşmak, hiçbir engel olmadan ülkelerimiz arası seyahat edebilmek, aynı para birimini kullanmak ve daha bir sürü olması gereken ortak item. Bu şekil bir birliğin kurulması sizi sevindirir mi, ya da bu birlik hakkında ne düşünürsünüz?
Güçlü Türk ülkeleri olması lazım onların yükünü çekmek zorunda kalmayalım. Mesela şuan ki AB'nin yunanistan borçları gibi.
 
Ya her konuda ayrı cahillerle karşılaşmak çok ironik.
Ermenilere bir soykırım yapılmadı yapıldıysa da bunun bir kanıtı yok.

Ha devlet uğruna bizi satıp, köyleri yagmalayip, soykirim yapan ermenilere yapılması gerekirdi zaten.
Gerçekten de yapıldıysa çok sağ olsun atalarım.
 
Sen dün bir konuda ermeni soykırımı var diyerek bu ülke için askerlik yapmam demedin mi? Senin konuşmaya hakkın yok bu konuda.
Gayette var, bu ülke sınırları içinde yaşıyorsam terbiyemi bozmadan istediğim şeyi eleştiririm, asıl senin, benim gibi biriyle tartışacak zekan var mı? İlk önce bunu düşün.
 
Olduğunu düşünebilir. Ne bu forumun kurallarında öyle bir şey yok. İstediği gibi düşünce özgürlüğüne sahip.

Geçen türkler hakkında söylediklerini gördün hem de Türkiye'de sende vardın o tartışmada eğer ermeni soykırımı var siz katilsiniz diyecek çıksın bir meydana orada desin tabii lafın sonunu getirebilirse.
 

Geri
Yukarı