Evkurda elden taksit

Kredi Kartsız Peşinatsız Ödeme
Beğendiğiniz ürünü alışveriş sepetinize ekleyiniz. Satın alma işlemi aşamasına gelmeden alışverişe devam edebilirsiniz.

İstediğiniz ürünü seçtikten sonra alışverişi tamamlayıp , sepet ekranına gelmelisiniz Burada ödeme yöntemi olarak "Sözleşmeli" seçeneğini seçiniz. Ödemek istediğiniz taksit sayısını seçtikten sonra "Sonraki Adım " butonuna tıklayarak bir sonraki ekrana geçebilirsiniz.

Teslimatı Nereye Yapalım? ekranında isterseniz teslimat için bir Evkur mağazasını seçebilirsiniz. "Seçeceğim Adrese" seçeneğini seçmeniz halinde teslimat için, Teslimat ve Fatura Adres bilgilerini doldurduktan sonra, "Sonraki Adım" butonuna tıklayın. Tüm bilgilerinizin eksiksiz doldurulması ürün teslimatınızın hızlandırılmasını sağlayacaktır.

Adres bilgilerini doldurduktan sonra “ Ödeme Bilgileri “ ekranında, "Sözleşmeli Alışveriş" için gerekli bilgileri doldurmalısınız. Senet bilgileri ekranında “Sonraki Adım “ butonuna tıklayarak “Sipariş Bilgilerinizi Onaylayın “ ekranında sözleşme bilgilerinizi kontrol edip sözleşme onay kutucuklarını işaretledikten sonra “ Sipariş Tamamla “ butonuna tıkladığınızda şiparişiniz tarafımıza ulaşmaktadır.


Siparişinizin tarafımıza ulaşması halinde sözleşmeniz oluşturulurularak, kısa süreli istihbarat süreci başlamaktadır. Kredi değerlendirme birimi tarafından uygun görülmesi halinde siparişinizin teslimatı yapılmaktadır. (Teslimat süresi 3 ila 4 gün arasında değişiklik göstermektedir. Özel şipariş ürünleri mobilya, motosiklet ( ötv) vb. ürünler teslimatınızın süresini değiştirmektedir.)


Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Senet işin içine giriyor ben olsam hiçbir şekilde senetle alışveriş yapmazdım fakat karar senin.
 
Tam olarak bilgim yok ama getireceklerini sanmıyorum, Evkur mahalle bakkalı gibi bir şey bilgisayar getirmeyle falan uğraşmaz büyük ihtimalle. Elimizde bu var, senin istediğinden daha iyi bunu al derler.
 
Şubeye gitmeniz şart. Eğer ilk alışverişinizse başvuru yaparsanız 1-2 sonra evinize gelip komşularınıza ya da size sorarlar burada kaç yıldır oturuyolrar, evleri kira mı vs. diye onaylandıktan sonra gelir.
 
Ürün almanda sorun yok. Bence ürünü çok acilse satın al. Bana göre aldığın ürünü ödediğin fiyatı hak etmiyor. Evkur alış verişi o yüzden negatif.
 

Geri
Yukarı