Agalar sistemde i3 10100F R7240 2 GB, 8 GB DDR 4 3000MHz, 500GB 5400RPM hard disk var 336W güç kaynağı var 2 ay sorunsuz kullandım ama amcam başlarda bu sisteme yetmeyeceğini söyledi şu son 2 ayda reset atmaya başladı sonra hiç açılmadı biraz dinlendikten sonra denedim ve açıldı. Reset atmaya devam etti bilgisayarcı Power düğmesinin bozulduğunu söyledi sizce bu resetler PSU yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?
Sence bu sisteme kaç w gerekirPSU yüzünden yüksek ihtimal çünkü reset atıyor.
Sence bu sisteme kaç W gerekir
7 yıllık konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açabilirdiniz.Agalar sistemde i3 10100f r7240 2gb, 8gb ddr 4 3000mhz ,500gb 5400rpm harddisk var 336w güç kaynağı var 2 ay sorunsuz kullandım ama amcam başlarda bu sisteme yetmeyeceğini söyledi şu son 2 ayda reset atmaya başladı sonra hiç açılmadı biraz dinlendikten sonra denedim ve açıldı. Reset atmaya devam etti bilgisayarcı power düğmesinin bozulduğunu söyledi sizce bu resetler PSU yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.