Çoğu kişinin sevmediği Waifu: Zero Two

Zero Two çok sevdiğim bir karakter fakat farklı animeler izledikçe fikirler değişebiliyor. Darling in the Franxx'in üzerine birkaç tane anime daha bitirdim ve Mai Sakurajima kadar etkileyici bir karakter diziler olsun, filmler hiç görmedim desem yalan olmaz. Açıkçası hiçbir zaman Zero Two için waifu dememiştim ama Mai Sakurajima için gönül rahatlığıyla benim için en iyi waifu diyebilirim :) Öte yandan bu tür konular için etiket atmanız beni rahatsız etmez, sorun yok.

Etiket almadığım için konuyu geç gördüm.

Not: Bunny Girl Senpai'yi bitirip, üstüne filmini bir güzel izlediğiniz zaman fikriniz değişebilir :)
DitF'ten 02'yi çıkardığın zaman elinde cringe takım kalıyor. 3-5 karakter hariç çok itici zaten. Konusu olay akışı falandır gayet güzel, senaryo pert. Son çeyreği gerçekten zırvalanmış olduğu için pek beğenemedim.

Lafın kısası 02 çok öne çıkıyor.
 
Bugün bu konunun danasının kuyruğunun kopacağı, linçlerin alman roketi gibi gönderileceği, küfürlerin salgın gibi salınıp yayılacağı, Dying Light'taki 1.000.000 zombinin kendisini basacağı konuya gelmiş bulunmaktayız. O da, çoğu Türk'ün sevmediği ama benim en çok sevdiğim waifu olan Zero Two'ya. Nedense ben ondan çıkamadım. Başka anime kızlarını waifum yapayım diyorum ama Zero two arkamdan "hayır güzelim beni bırakma." deyip kendine çekiyor. Kurtulmak falan da istemiyorum ama ne bileyim, Türkiye'deki kitlesi az olunca kendimi yalnız hissediyorum. Bir Lintos var (mod etiketlemiyorum rahatsız etmemek amacıyla) diye seviniyorum ama öyle de olmaz ki. Ne bileyim, bir okul arkadaşım bana her gün saatin 11'inde bana spamliyor, sövüyor güzel güzel Discord'dan. Onun haricinde yok. Bir gün bununla alakalı bir video çekeceğim ve herkes benim ne durumda olduğumu anlayacak (sinirli falan değilim sadece içimi döktüm). Siz ne düşünüyorsunuz?

Kim sevmiyor Zero two'yu? Yok öyle bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sevilmeyecek bir tarafı yok. Benim sevmediğim kız anime karakteri zaten yok gibi bir şey aslında. Aklıma bir tek Naruto'dan Sakura geliyor pek sevesimin gelmediği.
 

Geri
Yukarı