Kadınlar neden askere gitmez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım daha ilk insandan başlayan görev dağılımı yüzünden. Yani o zamandan beri daha kırılgan oldu kadınlar yapılan görev dağılımları yüzünden. Bence şu an askere gitmelerinde bir sakınca yok.
Şuan giderlerse de mutlaka birileri çıkıp cinsiyet ayrımcılığı yapacak ve sen kadınsın deyip mutfağa koyacaklardır.
 
Şu an giderlerse de mutlaka birileri çıkıp cinsiyet ayrımcılığı yapacak ve sen kadınsın deyip mutfağa koyacaklardır.

İnsanlar garip. Bilgisayarı sıfırlamadan önce CS:GO oynuyordum ve bir rekabetçi maça girmiştim. 15 yaşındayım ve ergenliğe gireli 2 ay ya oldu ya olmadı.

Sesim kız sesine benzediği için sürekli mutfağa geri dön gibi şeyler dediler. Dümdüz zorbalık yani. Oturdum ağladım. Nefret edilesi insanlar.
 
İhtiyacımız yok ama bana kalırsa kadınlar da erkeklerden daha kısa olacak şekilde mesela 1 ay boyunca yüzeysel olarak yaralanmalarda nasıl müdahile edileceği ve silah kullanmasını zorunlu olarak öğrenmeli.
 
Bir savaş olduğunda her iki taraftan ölümler gerçekleşir. Böyle olursa nüfus düşer. Erkekler doğuramayacağına göre kadınlar askere gitmez. Ayrıca evde çoğu işi üzerlerinde yıkıyoruz zahmet olmazsa askere gidelim bari.

Aslında 1900'lü yıllar için böyle olabilir gerçekten. Ama Türkiye'nin bile 80 milyon insanı olduğunu düşünürsek şu an pek geçerli değil gibi. Zaten artık savaşlar insanla yapılmıyor çok şükür ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı