Recx and Flex
Hectopat
Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
2 saati geçti değil mi? Bana 3. 4. saatlerde gelmişti. Uyurken bırakıyordum.Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım?
Hocam 3-4 saat içerisinde düşüyor.Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım?
Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor.Daha 1 saat oynadım fakat arkadaşıma 2 saat altında düştü. Yani oynama süresiyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Şuan İdle Master'de Zup! F oyununda kart düşürüyorum. 5,1 saat oldu hala düşmedik bir kart var. İlk kart 3,6 saatte falan düştü.Idle Master ile Zup! Oyunlarından kart düşmüyor. Ne yapmam lazım?
Daha 1 saat önce düşürdü.Oynama süresi ile alakalı. Yeni politika ile 2 saat altında düşmüyor.
Hangi programı kullanıyordunuz?Şans işi galiba ya. Ben az önce aldım ilk 10 dakikada düştü bir tane. Deniyorum hala. 25. dakikadayım ama 2. düşmedi.![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.