CS:GO Online oyuncu sayısı düşüyor

Görüyorum ki Valorant kitlesi durduk yere Valorant'la alakası olmadığı halde Valorant'ı övmeye başlamış yine. Konunun Valorant ile ilgili bir alakası yok. İkincisi ise Valorant'tan daha çok zevk aldığınız, Valorant'ın oyun özelliklerinin CS:GO'dan daha kötü olmadığı anlamına gelmez. Cidden tekrar anladım Valorant'ın toxic kitlesinin çokluğunu.
Kendi görüşlerimi paylaşmama rağmen kızgın yemeye başlamışım hemen. Tam da beklediğim gibi. 😛
Birebir aynı tür olmasa da onla kapışmıyor mu?
Hile meselesi bile CS'den soğutuyor.

Düşünceniz hakkında ifade atmaya da hakkım vardır yani. Değil mi?
 
Bence de düşüyor. Geçen gün 987.787 kişiydi, bugün bir baktım 987.786 olmuş kesinlikle bir düşüş var. Gören de herkes radikal bir kararla CS:GO oynamayı bırkatı zannedecek. Counter-Strike: Global Offensive - Steam Charts bu siteden grafikleri incelemenizi ve boş konuları açmamanızı öneririm.

Hocam ben en yükseğe bakmıyorum. Ben her oyuna girdiğimde ciddi bir düşüş olduğunu görüyorum. Eskiden 1 milyonun altında görmezdim. Şu an sabahlar hep 450 bin. İnanmıyorsan gidip bakabilirsin şu an bile 750 bin civarında.
 
Bence de düşüyor. Geçen gün 987.787 kişiydi, bugün bir baktım 987.786 olmuş kesinlikle bir düşüş var. Gören de herkes radikal bir kararla CS:GO oynamayı bıraktı zannedecek. Counter-Strike: Global Offensive - Steam Charts bu siteden grafikleri incelemenizi ve boş konuları açmamanızı öneririm.
Zaten hala oynanıyor. Oynanmaya da devam edecek.
Ne alakası var ya. Bir oyunda hile istemiyorsam, ki kimse istemez, yapımcılar gidip halledecek bunu. Özel olarak benim buna çaba göstermemem lazım. Hileye karşı hiçbir şey yapmıyorlar, raporları dahi değerlendirmiyorlar. COD: Black Ops 2’de hile istemeyenler de Plutonium oynasın dimi. Süper mantık, hayran kaldım.
Bunu desek linç yiyoruz. Millet uğraşmak zorunda mı?
 
Ne alakası var ya. Bir oyunda hile istemiyorsam, ki kimse istemez, yapımcılar gidip halledecek bunu. Özel olarak benim buna çaba göstermemem lazım. Hileye karşı hiçbir şey yapmıyorlar, raporları dahi değerlendirmiyorlar. CoD: Black Ops 2'de hile istemeyenler de plutonium oynasın değil mi? Süper mantık, hayran kaldım.

Yorumun çok mantıksız. Benim dediğimi anlayamamışsın bile. Eğer Valve oyuncuları tınlamıyorsa sende mm oynamayacaksın, paşa paşa FACEIT oynayacaksın. Baktın adamlar sistemi değiştirmiyor, sende platform değiş. Bu kadar basit.
 
Arkadaşlar tamam en az cs'nin oyuncusu var tamam en az hile valorantta tamam valorant en iyi oyun yetmedi mi bu mastürbasyonunuz artık? İsteyen istediği oyunu oynar niye çoğu cs:go başlığında yok valorant böyle iyi yok csde şöyle hile var günde 4 5 saat cs oynuyorum faceit değil mm bi bana denk gelmiyor hileler galiba. Rankım lem-le bu arada.
 
Arkadaşlar tamam en az CS'nin oyuncusu var tamam en az hile Valorant'ta tamam Valorant en iyi oyun yetmedi mi bu mastürbasyonunuz artık? İsteyen istediği oyunu oynar niye çoğu CS:GO başlığında yok Valorant böyle iyi yok CS'de şöyle hile var günde 4 5 saat CS oynuyorum FACEIT değil mm biR bana denk gelmiyor hileler galiba. Rankım lem-le bu arada.
İkisi de en iyi oyun değil. Valorant'ın da çok sorunu var. Bugları, eşleştirme sistemi ve yakın zamandaki optimizasyon sorunları gibi. Sıkıntı olan Valve direkt umursamıyor ya da umursadığını göstermiyor. Hile sorunu da okuduğum kadarıyla var.
 
Yorumun çok mantıksız. Benim dediğimi anlayamamışsın bile. Eğer Valve oyuncuları tınlamıyorsa sende mm oynamayacaksın, paşa paşa FACEIT oynayacaksın. Baktın adamlar sistemi değiştirmiyor, sende platform değiş. Bu kadar basit.
Paşa paşa diyor ya hahaha. Bence anlamayan sensin. Bir oyunu paylaşıyorsan, ona destek sağlaman gerekiyor. Özellikle 900 bin insan oynuyorsa bu oyunu. Bu yapımcının, Valve’nin sorumluluğu. Valve, 900 bin insana, “ben hilecilere karşı önlem almıyorum sizi de tınlamıyorum gidin faceit oynayın” diyemez. 900 bin insandan bir tanesi bile, gidip de zaten taahhüt edilen oyun özelliklerini alamadığı için başka yollar aramak, “paşa paşa faceit kullanmak” zorunda değil.

Misal, ben bir tencere aldığımda ısıyı iletmiyorsa, hah tavam vardı onda pişireyim demem, bu tencere neden ısı iletmiyor derim. Mantıklı her insanın yapacağı gibi.

Olay burada Valve yapmıyorsa sen git şunu yap değil. Valve neden yapmıyor, neden tınlamıyor? Ama kraldan çok kralcı olunca böyle saçmalayabiliyor insan herhalde.
 
Şu CSGO hile muhabbetine de giriş yapmak istiyorum. Birincisi Steam hesabınızda 5 dolar ve üzeri harcama yaptınız mı? İkincisi Steam seviyeniz yüksek mi yoksa hesabınızda free to play oyunlar ve CSGO mu var? Üçüncüsü Trust Factor durumunuz nasıl? Dördüncüsü Steam Topluluğunda ne kadar aktifsiniz? Bu kriterler sizin oyununuzda Valve Matchmaking sisteminin size nasıl oyuncuları matchleyeceğine karar veren kriterler. Steam hesabı açmışsınız CSGO'yu bedavaya almışsınız, Steam hesabınızda başka oyun yok, Steam seviyeniz koskocaman bir 0. Ve oyunda karşınıza hile geliyor diye ağlıyorsunuz. CSGO'yu bedavaya aldınız ve oyunun içinde 20. Seviyeye ulaştınız ve Prime Enabled bir CSGO profiliniz var. Karşınıza hala hile mi geliyor? Cevabı basit Steam'de hiç harcama yapmıyor, Steam pazarını kullanmıyor, Steam Guard'ı aktifleştirmemişsiniz, Steam Topluluğunda aktif değilsiniz. Evet tabii ki karşınıza hile gelir kulağa çok normal geliyor. Üçüncüsü oyuna para verdiniz aldınız, Steam'de 100 tane oyununuz var para verdiniz aldınız tam bir oyuncusunuz, Steam seviyeniz de 20, toplulukta aktifsiniz, Steam Guard'ınız da aktif, hesabınız zaten Prime Enabled, ee boş durmadınız Steam Pazarından kendinize bir sürü silah skini almışsınız. Ama oyunda gelene geçene ana avrat sövüp, takımı feedliyorsunuz, takım arkadaşlarınıza bol bol hasar veriyorsunuz, AFK kalıyorsunuz vesaire vesaire, bunların sonucunda bol bol reportlanıyorsunuz ve VAC sistemi o kadar da boş durmuyor siz göremiyorsunuz sadece ama size ban vermek yerine daha kötü bir ceza verdiğinin farkında değilsiniz arkadaşlar. Sizin Trust Factor'unuz ya da Güven Faktör'ünüz zamanla azalıyor. Bu da Güven Faktörü daha düşük oyuncularla oyun oynamanıza yol açıyor ve bunların arasında hileciler de var. Valve eğer sizi sürekli CSGO'dan banlarsa iyi ya da kötü oyuncu kaybeder ve Steam pazarındaki o canlı ekonomik sistemin darbe almasına yol açar. Bu nedenle VAC sisteminin banlamaya yönelik değil doğru oyuncularla eşleştirmeye yönelik bir sistem olduğunu düşünüyorum. Umarım anlarsınız, soru sormak isteyenler sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı