Red Dead Redemption 2 Türkçe yama

Var diğer forumda fakat bildiğiniz Türkçe çeviri değil yapay zeka her Caption'u API ile çeviriyor. Sisteminiz muhteşem seviyedeyse kullanılıyor fakat ben 3500X'de kullanamadım.
 
Arkadaş RDR2 için Türkçe yama istemiş. Ve siz de saçma sapan anime fanboyluğu ile anime oyunu önermişsiniz. Arkadaş belki sevmiyor, zorla mı yani? Bir gün herkes animeci mi olacak? Bırak animeci olmayı sizin sayenizde nefret ettim. Rick and Morty > Bütün animeler.

Türkçe yama var diye biliyorum. Teneke Kafalar adlı YouTube kanalında Türkçe yama ile oynanılıyordu.
 
Arkadaş RDR2 için Türkçe yama istemiş. Ve siz de saçma sapan anime fanboyluğu ile anime oyunu önermişsiniz. Arkadaş belki sevmiyor, zorla mı yani? Bir gün herkes animeci mi olacak? Bırak animeci olmayı sizin sayenizde nefret ettim. Rick and Morty > bütün animeler.

Türkçe yama var diye biliyorum. Teneke kafalar adlı YouTube kanalında Türkçe yama ile oynanılıyordu.

Hocam @Coda benim arkadaşım aramızda ki bir espri RDR2 hesabını ona ben sattim hangi oyunun daha iyi olduğu öznel mesele ama hangisinin daha iyi olduğunu biliyoruz.
Bunun neresini anlamadın dostum üste baksan biraz animelerden o kadar nefret etmissin ki kendinden geçtin görünce mesajı herhalde kişisel mesele Rick and Morty bence berbattı.
 

Geri
Yukarı