- Katılım
- 26 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 3.221
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 6
Ödeme yöntemi seçmeniz gerek. Telefonunuza Papara indirip bir tane sanal kart açın. Ödemeyi yaptıktan sonra kartı silebilirsiniz.
Kodun geçerlilik tarihi 24 Temmuz denilmiş de 23'ünde kullanılırsa yine 3 aylık süre başlamış oluyor öyle mi?
Abonelik yenilemeyi iptal etmezseniz aylık abonelik ücreti olan 84 TL'yi çeker. Kartta 84 TL'den az para varsa çekmiyor diye biliyorum.Hocam sanal olmayan inninal girdim. 3 ay sonra ücret kesecek mi?
Kartta 0 lira var.Abonelik yenilemeyi iptal etmezseniz aylık abonelik ücreti olan 84 TL'yi çeker. Kartta 84 TL'den az para varsa çekmiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.