İtalya - Türkiye maçı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uğurcan topu bilerek mi karşıya atıyor anlamadım, çok kötü bir futbol oynadık.
Eğer rakip yarı sahaya şişirmesini diyorsanız, orada yapmak istediği şey olabildiğince uzakta tutmaya çalışıp atağa çıkmayı sağlamaya çalışmak. Olmayınca olmuyor yapacak bir şey yok.
 
Aslında belliydi. Adamlar 28 maçtır yenilmiyor, son 8 maçında gol yememişler. Taktiksel olarak kötüydük. Maçın ilk yarısını izlediyseniz Çağlar ve Merih çıkarken hatalar yaptılar. Topu tekrardan aldılar fakat böyle yüksek kalite futbol takımlarında oynayan adamların yapmayacağı hareketler. İtalya'nın Chiellini ve Bonucci gibi oyuncuları varken kafa toplarıyla oyun kurmak biraz mantıksızdı. Bir de ikinci yarı Cengiz'in girişiyle oyun hareketlendi. Bizim böyle çalım yapıp topu Burak'a verip gol beklememiz lazım. Sağlık olsun daha iki maç var. Toparlayabiliriz. Heyecanlıydık, heyecanımızı yendik. Sağlık olsun diyelim. Önümüzdeki maçlara bakalım.
 
1- Merih'in yapabileceği bir şey yok. Orada ondan girmese arkada italyan oyuncu var ondan girecekti.

2- şenol güneş'in de yapabileceği bir şey yok. Karşıda Fatih karagümrük değil İtalya'a takımı var. Elinden geleni yaptı.

3- maçı kötü oynadık bunu inkar edemeyiz. Gruptan ikinci çıkmaya çalışacağız. Hala umut var.

Hocam 2. maddeye gram katılmıyorum Şenol un yapabileceği çok fazla şey vardı mesela takıma keşke atak yapmalarını söyleseydi tamam karşı takım çok iyi biliyoruz ama defans da top döndürerek olmaz bu iş biraz pres lazım adamlar nefes aldırmadı tüm maç atak yaptığımızda da kontra atak yapıyoruz zaten böyle olmamalı yapılabilecek her anda atak yapmamız lazım takım koşmuyor ki sadece top döndürüp durdular tüm maç.
 
Atam Merihi görse Vatan haini ilan ederdi eğer atam Şenol un yaptırdığı taktiği görseydi işte o zaman ülkeyi kendi elleriyle yunanlara verirdi leş bir maçtı orta sahaya bile düzgün çıkamadık.
Buram buram futbol cahil kokuyorsun. Hamama gitsen temizlenemezsin sen.
İtalyan oyuncu var ondan girecekti.
Aynen öyle
 

Geri
Yukarı