Telefonu Sık Sık Kapatıp Açmak Yanlış mı?

Taha WRLD

Centipat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
331
Yer
ABD Atlanta Georgia
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver.
Arkadaşlar, gece uyumadan önce telefonu uçak moduna mı alayım, yoksa komple kapatıyım mı? Aynı şekilde gün içerisin de kullanmadığım zaman da aynısını yapayım mi?
 
Son düzenleme:
Yakınımda olduğu için radyasyon.
Zaten gün içinde siz fark etmeseniz bile birçok alanda radyasyona maruz kalıyorsunuz. Bunu en alt seviyeye çekmek için böyle bir şeye gerek olup olmadığı tartışılır.

Kapatsanız bile evdeki diğer cihazlardan radyasyon alımına devam edeceksiniz. Değer mi bilmiyorum.
 
2015 model telefonu aldığımdan beridir düzenli her akşam kapatır, sabah açarım. Sebebi de gece açıkken gereksiz yere şarj %'sinden yemesi. Demir gibi maaşallah, sapasağlam, hiçbir problemi yok. Günde çok kere kapatıp açılırsa orası ayrı tabii, onu bilemeyeceğim.
 
Arkadaşlar, gece uyumadan önce telefonu uçak moduna mı alayım, yoksa komple kapatıyım mı? Aynı şekilde gün içerisin de kullanmadığım zaman da aynısını yapayım mi?
Gün içerisinde kapatmana gerek yok ama gece kapatman sağlığın için iyi olacaktır. Sürekli aç-kapa yapmanın hiçbir zararı yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı