TurkNet 1000 Mbps 100₺

Halihazırda VDSL2 kullanıyorum Özgür İletişim 35 adı altında. 15 gün beklemektense şimdiye kadar mevcut olan Özgür İletişim 75 paketine geçmek istiyordum. Mail ile gelen linke tıklayınca da zaten direkt paket değişikliği kısmına gönderiyor ama orada da Özgür İletişim 75 ya da farklı bir şey yok.
Eki Görüntüle 1069830
Görüldüğü üzere.
Destek kaydı nasıl bırakabilirim ? Yardım kısmından da buraya yönlendiriyor
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Paket geçişini tamamladım fakat hâlâ eski hızı alıyorum. 65 mbps hız almaktasınız diye mail geldi ama ölçtüğümde 33 mbps civarı hızım var. 5-6 yıl önce Türk Telekomun verdiği modemi kullanıyorum 300 Mbps kadar destekliyor sanırım. Destek kaydı bıraktım ama çözümünü bilen varsa kısa yoldan hallolurdu. Modem ayarlarını felan mı değiştirmem gerekiyor ?
 
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Paket geçişini tamamladım fakat hâlâ eski hızı alıyorum. 65 Mbps hız almaktasınız diye mail geldi ama ölçtüğümde 33 Mbps civarı hızım var. 5-6 yıl önce Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum 300 Mbps kadar destekliyor sanırım. Destek kaydı bıraktım ama çözümünü bilen varsa kısa yoldan hallolurdu. Modem ayarlarını falan mı değiştirmem gerekiyor?

Ben fazladan hiçbir şey yapmamıştım. Kendi kendine hızım yükselmişti. Aynı şekilde arkadaşımda da öyle oldu. Neden öyle olduğunu bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı