Microsoft yetkilisinden Windows 11 açıklaması

Modlar neden yanlış bilgi uyarısı vermiş? Adam sadece bir sitedeki yazıyı kaynağıyla paylaşmış suçu yok ki?

Neyse. Ben birisini görmüştüm aka.ms/windows11 direk Microsoft'un sitesine atıyor. Ve bu sadece gönüllü bir moderatör. Ondan gelecek demişti.

Son güncelleştirme Haziran 17, 2021'de yazıyor.
İsterseniz en son yazılan yeri okuyun. Orada zaten söylemişler Windows 11'in çıkacağını.
 
Eski bir açıklama. Ancak gene de yanlış bilgi cezası verilmeseydi keşke. Çünkü resmi olarak bir açıklama hala yok. :D Çıkacağından eminim ancak düşünsenize, Microsoft çıkıp hepinizi trolledik diyor falan. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir açıklama. Ancak gene de yanlış bilgi cezası verilmeseydi keşke. Çünkü resmii olarak bir açıklama hala yok. :D Çıkacağından eminim ancak. Düşünsenize, Microsoft çıkıp hepinizi trolledik diyor falan. :D
Microsoft Hype'tan göbek atıyor şu anda. Adamlar bugüne kadar Windows 10'a tonla güncelleme yaptı kimsenin umurunda olmadı. Aynı güncellemeye Windows 11 dediler, herkes çıldırdı.

1623944305825.png


Tabii bu Sosyal tayfası için geçerli değil ama anladınız işte...
 
Microsoft Hype'tan göbek atıyor şu anda. Adamlar bugüne kadar Windows10'a tonla güncelleme yaptı kimsenin umurunda olmadı. Aynı güncellemeye Windows 11 dediler, herkes çıldırdı.

Hocam peki Windows 10 ilk duyurulduğunda da bu kadar hype olmuş muydu? Veya çok oldu da bu mu sönük kaldı? O zamanları bilmediğimden soruyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki Win 10 ilk duyurulduğunda da bu kadar hype olmuş muydu? Veya çok oldu da bu mu sönük kaldı? O zamanları bilmediğimden soruyorum :)
Ben her sürümde aynı heyecanı yaşıyorum. Sanırım 10'da da olmuştu benzer bir durum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı