Gittigidiyor'dan alınan Office lisansı ile alakalı Microsoft görevlilerinden mesaj geliyor

Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
14.516
Makaleler
15
Çözümler
350
Değerli forum üyeleri, 1 hafta önce Gittigidiyor üzerinden 100 liraya Office 2019 Pro Plus anahtarı aldım. Sorunsuz şekilde etkinleştirme yaptı.

Burada bir sıkıntı yok ancak 2-3 gün önce Microsoft görevlisi olduğu iddia edilen kişilerden anahtarın sahte olduğuna dair sürekli mesajlar alıyorum. 300 bin liraya kadar cezası var, size sahte anahtar sattılar diyor.

Bu mesajların gerçeklik payı var mı yoksa sahte mi? Babam bunun gerçeklik payı yok dedi ama bugün de geldi ve korktum.
 
Hocam bana da gercekten çok saçma geliyor.
Mantıken bana Microsoft şirketinin atması gerek bu mesajı. Ama adamın hesabı da kapanmış, gerçek olduğunu düşünmeye başladım.
Sen onları takma, ekran görüntüsü alıp siber suçlara ver ve onlara siber suçlara attığına dair ekran görüntüsünü ver ve “devam etmek ister misin sözde Microsoft çalışanı” de ve başka birşey yapma dostum.
 
Ama sahte olduğunu çıkardık ortaya o kesin. Akıllılar bir de IBAN koymuşlar. Ulan şikayet için verilerin arasına IBAN koyulur mu?
Microsoft sana Gittigidiyor üzerinden ulaşmaz. Mail yolundan ulaşır. Zaten key'de bir sorun varsa direkt key'i siler ve "korsan ürün kullanıyorsunuz, dikkatli olun" tarzı bir uyarı verir.
Hocam kesinlikle haklısın. Keyde sıkıntı olsaydı bana ilk girdiğimde doğrulama yaptırmaz ve indirtmezdi değil mi?
 
Microsoft size GittiGidiyor üzerinden ulaşmaz. Sahte olan keyler için bile uygulamayı açtıktan sonra sahte anahtar kurbanı olabilirsiniz tarzı yazılar çıkıyor. Microsoft gibi bir şirket bu kadar agresif tavırlarda davranmaz müşterisine. Mesajları SS atarsanız daha iyi olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı