Çözüldü Monitör ekranı gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
10
Selamlar, bugün bilgisayarı açtığımda masaüstüne geldiğim vakit görüntünün gidip geldiğini fark ettim. Lakin sıkıntı masaüstündeki uygulamaları göremiyor olmam, arama çubuğu veya herhangi bir yere basamıyor olmam ile devam etti. CTRL+alt+delden görev yöneticisini açarak oradan ekran kartının driverını güncellemeyi denedim ama güncelmiş. Daha sonra düzelir diye driverı sildim fayda etmedi. Bilgisayarı söktüm temizledim, HDMI kablosunu değiştirdim söktüm yine taktım, yeniden başlattım ama ne yaptıysam fayda etmedi. Allah aşkına yardım edin şu an kullanamıyorum. Monitörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü az önce PS4'e bağlayıp oyun oynadım monitörde sıkıntısız. Yine de yazayım monitör Acer model 75Hz. Ama dediğim gibi monitörle alakalı olduğunu sanmıyorum. Eğer Hz ile alakalıysa da şu ana kadar değiştirmedim ve dosya çalıştır kısmından monitör ayarları için desk. Cpl yazdığımda hata veriyor ve monitör ayrları kısmı açılmadığından Hz mi değişmiş anlayamıyorum da. Lütfen yardımcı olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PC yi güvenli modda başlatıp birde öyle deneyin. Hertz değişmiş olabilir.
 
PC yi güvenli modda başlatıp birde öyle deneyin. Hertz değişmiş olabilir.
Ya sıkıntı şurada, uygulama veya ayarlara erişimmim yok masasütündekiler gözükmüyor, arama çubuğu çalışmıyor. Görev yçneticisini açıp yukarıdan dosya çalıştır kısmından monitör ayarlarını açmaya çalışsam da error veriyor ne yazık ki. Kitlenip kaldım resmen. Hz değiştirmek için başka bir yol yok mu? Veya güvenli başlattan kastınız nedir?
 
PC yeniden başlarken ya da açarken sürekli F8 tuşuna basın orda bazı seçenekler diyecektir. 4 numarada güvenli mod yazar onu seçerek bir başlatın bakalım hatalar devam edecek mi.

 
PC yeniden başlarken ya da açarken sürekli F8 tuşuna basın orada bazı seçenekler diyecektir. 4 numarada güvenli mod yazar onu seçerek bir başlatın bakalım hatalar devam edecek mi?


Sorun şu ki eski sürümlerde F8 işe yarıyormuş. Ben de Windows menüsünü açamadığımdan dolayı güvenli başlatamıyorum. Tam da bunu yazarken anlamadğım bir şekilde bilgisayar düzeldi. Yeniden başlattığımda disk hataları onarılıyor yazdı ve düzeldi. İlgilendiğin için çok tiekkür ederim ama sorun neydi hala anlamış değilim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Netice olarak duzeldiyse sevindim. Yine disk hatasindan veya sistem dosyalari ile ilgilidir herhalde. Tekrarlamaz insallah.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı