Intel ve Nvidia vs Intel ve AMD

Bence işlemciyi AMD alma ben aldım. AMD'nin sata konturolcüsün'de sorun varmış galiba intel'e göre yavaşmış. O yüzden SSD alamıyorum. Çükü SSD tam performansını gösteremiyormuş.
 
Ekran kartları "bütün işlemciler ile uyumlu olmak zorundadır yoksa bunun uluslar arası yaptırımları bulunmakta" diye okumuştum bir yazıda.
 
AMD işlemci hiç kullanmamış birisi olarak aslında AMD işlemcilerin performanslarını çok merak ediyorum. Yapılan testler ve sonuçlar bana gerçekçi gelmiyor hiçbir zaman , gerçek hayattaki kullanımla , işlemci testleri çok örtüşmüyor. Son zamanlarda bir sistem topladım AMD almayı çok düşündüm ama INTEL'den vazgeçemiyorum , sen yine de işlemcini intel al istersen ekran kartını AMD alırsın :)
 
AMD işlemciler eski şuan çekirdek sayısı yüksek ama tek çekirdek performansı düşük. İntel işlemci ve AMD ekran kartı olur. AMD Zen mimarisinde daha performanslı işlemci üretmek için çalışıyor ve çalışmanın başındaki adam efsane FX 57'nin yaratıcısı Jim Keller.
 
Kalite derseniz kesinlikle intel işlemci öneririm. Ha yok bütçem az derseniz fx6300 üstü almak amd tarafından paranıza ziyan olur. Fx6300 bana göre amd'nin en iyi f/p ürünü. Oc olayı yüzünden.
 
İşlemcide düşük güç tüketimi ve yüksek performansıyla intelden asla şaşmıyorum fakat ekran kartlarında AMD'yi çok başarılı görüyorum. Ekran kartı için ayrılan bütçe yüksek ise Nvidia , orta seviye ise AMD öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı