20.000 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
20k altı

MRTNephilim

Hectopat
Katılım
2 Mart 2020
Mesajlar
122
Unity, Unreal gibi oyun motorları ile çalışmak istiyorum ve bunun yanı sıra Adobe türevi programlarla grafik tasarım, web tasarımı ile uğraşmayı düşünüyorum. Yeni nesil donanımların yeterliliğini açıkçası tam anlamış değilim RTX30 serisi bazı kartlar 20 serisinden aşağıda kalabiliyor. Ekran kartı bir yana dursun işlemci çok önemli. Hem iyi işlemci gücü hem de grafik kartı olan bir diz üstü arıyorum Gaming notebooklar yüksek performans vermek için fakat işlemci yönünden çok fazla çeşit var karar veremiyorum bütçe fark etmez 20k altı F/P yönünden iyi sağlam bir şey istiyorum model ve en azından ekran kartı işlemci önerilerine açığım vereceğiniz modellere uygun detaylı
araştırma da yaparım kendim.
Ek olarak bir dipnot ; ısınma sorununun minimum olacağı bir cihaza ihtiyacım var ağır iş yükünde fırına dönmemesi lazım kasa topla al diyecek arkadaşlara önden cevap vereyim. Mobil bir cihaza ihtiyacım var ve piyasa da hazır sistemler haricinde ekran kartı mevcut olmadığından kendim toplayarak uyguna kapatacağım cihaza yüksek mebla vermek istemiyorum. Kasalar nedense notebooklara nazaran daa pahalı şuanda.

En dip not ; attığınız cihazları neden önerdiğiniz bildiğiniz + - yönleri yazarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Hocam bu olabilir ama aşıyor bütçenizi, doğru düzgün RTX 3070'li en ucuz laptop.
Mobil bir cihaza ihtiyacım var ve piyasa da hazır sistemler haricinde ekran kartı mevcut olmadığından kendim toplayarak uyguna kapatacağım cihaza yüksek mebla vermek istemiyorum.
Hocam tam anlamadım bu bütçeye aslında RTX 3070'li PC' ler var.
 
Bütçe 15 - 20 arası ne kadar düşük fiyat olursa o kadar hızlı alacağım 2 k fark var üst limit ile evet ama dipten bakıyorum açıkçası çaresiz kalırsam üst fiyatlara bakacağım.
 
Bunlar da olabilir.
 
Bütçe 15 - 20 arası ne kadar düşük fiyat olursa o kadar hızlı alacağım 2 k fark var üst limit ile evet ama dipten bakıyorum açıkçası çaresiz kalırsam üst fiyatlara bakacağım.
Bütçenizi zorlamak istemiyorsanız bunu alabilirsiniz bu da MAX-P 3060.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı