VPN ile sınırsız internet nasıl oluyor?

akardas16

Picopat
Katılım
15 Nisan 2021
Mesajlar
190
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,
Dün bir arkadaş telefonda sınırsız internet yapabileceğini söyledi inanmadım. Fakat lise yıllarını hatırladım. O zaman başka bir arkadaş sürekli sınırsız internetinin olduğunu söylüyordu. Hatta akıllı tahtaya bağlayıp film açıyordu ve internet kullanımını bize gösterdiğinde aylık 100 GB'dan daha fazla kullanım vardı. Biraz araştırınca VPN ve telefonun internet ayarlarından bazı özellikleri değiştirerek yapıyorlar. Böyle bir şey nasıl olabilir? Benim bildiğim VPN ağı gizliyor, bedava interneti nasıl sağlıyor?
Örnekler.
https://www.youtube.com/results...
Hatta Facebook'ta parayla yapanlar bile var.
Not: Bunun yasal olup olmadığını bilmiyorum. Bu yüzden bu gönderi silinebilir.
 
Yok okula ait VPN ile değil, Play Store'da yabancı uygulamaları kullanıyorlar.

Diyorum ki okuldaki WIFI internetle çoğu sitelere giremiyordun o sitelere girebilmek için Play Store'den VPN indirmen gerekiyordu onun dışında bedava internet diye bir şey yok hele Turkcell vs hiç yok. Mobil veri ya da modemli interneti bedava kullanamazsın.
 
Uygulamayı indiriyordur okulun internetine bağlanıp o uygulamayla yasaklı olan sitelere erişiyordur. Ondan sınırsız demiştir. Yoksa imkanı yok yani.

Bunun okulla alakası yok. Birkaç günkü arkadaş okul bile okumamış. YouTube'da birçok yerde anlatıyorlar. Hiç kimse okuldan bahsetmiyor.
 
Diyorum ki okuldaki Wi-Fi internetle çoğu sitelere giremiyordun o sitelere girebilmek için Play Store'den VPN indirmen gerekiyordu onun dışında bedava internet diye bir şey yok hele Turkcell vs hiç yok. Mobil veri ya da modemli interneti bedava kullanamazsın.

Hocam sizin haberiniz olmamış anlaşılan. Zamanında Turkcell'i çok sömürdüler.
Öyle bir şey yaparsan bana da söyle kardeşim Türk Telekom'u iptal ederim.

Benim paket bitsin öyle yapacağım. Artık aylık 200 lira fatura vermeye son.
 

Geri
Yukarı