VPN ile sınırsız internet nasıl oluyor?

Türk Telekom hocam. Ama artık bu yöntemi pek kullanmıyorum. KYK yurdunda fazlasıyla iyi oluyordu.

Turkcell illa ki kapatıyor bu yöntemi. Ayrıca yanlışım yoksa 2018'de böyle sosyal medya paketleri pek yoktu.
2018 deki metotlar direk uygulamanın kendisine bağlanıyor turkcell mobilin snı ına bağlanıyor pcapdroid diye bir vpn uygulaması var cihazdaki hareketleri gösteriyor göaterdiği tüm adresleri denedim yemedi şubatta türktelekoma geçerim cayır cayır harcarım

Evet ama bulan nasıl bulmuş. Mesela C. İle başlamaz normalde mobil siteler m. İle başlar o yüzden dedim. Bu tahminle yola çıkılabilecek bir şey olmadığı için nasıl bulunduğunu öğrenmemiz gerekiyor.

Uzun zaman olmuş ama açıklayayım başındakinin önemi yok son kısmı whatsapp.com olsa yeter. Bunun sebebi WhatsApp gibi büyük şirketler farklı farklı domainler kullandığı için domain, teknik işlemlerde sorun olmasın diye böyle yöntemler yapıyorlar.

Hocam evde internet yok bazen bir şeyler indirme ihtiyacı duyuyorum kendi tarifem yerine sizin yonteminizden yapsam olur mu Türk telekomdayım en ucuz sınırsız paket sınırsız PUBG Mobile pakrti var olur mu acaba çok işime yarayacak.

Eğer hattınız faturalı ise yapmayın her gün kullanıyordum bir gün akşam 1-2 saat kullandım birden bana mesaj geldi kaçak internet kullandığınızı tespit ettik diye 3 bin lira ödedim o zamanda çok fazlaydı . Faturasız bilmem.

Telefondan hotspot açıp bağlanan cihazdan VPN açınca internet yemiyor. Root ihtiyacı yok.
Yer hocam az da olsa ama faturalı hat kullanıyorsan peşini bırakmazlar söyleyim.

Sahte mesaj sanıyordum uygulamaya girince şok oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı