20000 TL oyun amaçlı laptop önerisi

Bütçe
20000
Arkadaşın parası varsa alır sana mı soracak?
O zaman zenginler de gidip Monster Abra alsın.
Evet bize sormuş. Seni neden rahatsız ediyor? Herkes kendi fikrini söyler avukat bey. Seni gözardı ettim boşa elini yorma. 2500 mesajda 5 tane çözüm olması ne kadar dolu bir arkadaş olduğunu gösteriyor.
Hocam o ilk yazdığınız kafayla düşünmeye devam ederseniz muhtemelen foruma gerek kalmayacak sonuçta bütçe onun bizim fikir vermemize gerek yokmuş gibi oluyor
Boşver kardeşim. Arkadaşın sıkıntısı var sanırım. Herkese birşey yazıyor. Kale alınacak birisi değil anladığım kadarıyla.
 
Son düzenleme:
Evet bize sormuş. Seni neden rahatsız ediyor? Herkes kendi fikrini söyler avukat bey. Seni göz ardı ettim boşa elini yorma. 2500 mesajda 5 tane çözüm olması ne kadar dolu bir arkadaş olduğunu gösteriyor.

Boş ver kardeşim. Arkadaşın sıkıntısı var sanırım. Herkese bir şey yazıyor. Kale alınacak birisi değil anladığım kadarıyla.

Anlamadım hocam vallahi kimseye zorla bir şey aldırmıyoruz sadece fikrimi belirttim.
 
Hocam siz kendi istediğinizi yapabilirsiniz ben sadece öneririm siz kendi kullanım alanlarınıza göre istediğinizi satın alın.
Evet. Taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacınız yok ise laptop almak çok da mantıklı bir fikir değil. Biz bunu söyleyebiliriz.
Fikrimi verdim artık sözümden dönmem.
Sinirli arkadaşa bir danış. Kızmasın sonra... :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı