Tulpar T7 v21.7 17,3 alınır mı?

XenoVoid

Picopat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
518
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet konuda da belirttiğim gibi bu laptop un rakibi yok, %100sRGB, IPS, 2K, magnezyum kasa, 512 GB Samsung PM9A1 M.2 SSD PCI-e 4.0 X4 (okuma: 6900 mb/s - yazma: 5000 mb/s), 115W 3060 Max-P + i7 11800h + 16 GB 3200MHz RAM yani demek istediğim bu fiyatı aşmadan buna rakip var mıdır? %100 sRGB, işlemci ve ekran kartı aynı olmalı.
 
Tamam hocam 19k paraya Monster hem de 3060 diyorsanız alabilirsiniz. Darboğaz olmuyor ayrıca.

Monster'ı neden vurguladın şu an çoğu laptop markasından kaliteli yapıyor gerek ekran kalitesi olsun gerek F/P açısından MSI'ya da ASUS'un bu fiyatlarda ki modelleri çöp ya SRGB'si leş gibi ya da MUX yok.
 
Monster'ı neden vurguladın şu an çoğu laptop markasından kaliteli yapıyor gerek ekran kalitesi olsun gerek F/P açısından MSI'ya da ASUS'un bu fiyatlarda ki modelleri çöp ya SRGB'si leş gibi ya da MUX yok.

Hocam genel olarak Monster Abra kasaları yüzünden çok önerilmez bu forumda. Ama sizin seçtiğiniz model Monster'in önerilen iyi birkaç kasasından biridir güzel makinedir. İşlemci ve ekran kartı değişmesin istiyorsanız o fiyattan daha uyguna cihaz yok şu an piyasada. Bir aralar MSI'ın 11. nesil 3060ları 18-19k seviyelerine inmişti Hepsiburada'da vaktiniz varsa belki onları da takip edebilirsiniz. Ama onlardada sRGB ve ekran çözünürlüğü ne durumda tam bilmiyorum. Dediğim gibi bu cihazda sizi üzmez. Eğer kullanan birini bulabilirseniz görüş almanızı tavsiye ederim. Bu kasanın 15 inc modellerinde ekran kartı 85 derecelerde çalışıyor diyen arkadaşlar olmuştu bundada aynı durumdamı öğrenirsiniz.
 
Hocam genel olarak Monster Abra kasaları yüzünden çok önerilmez bu forumda. Ama sizin seçtiğiniz model Monster'in önerilen iyi birkaç kasasından biridir güzel makinedir? İşlemci ve ekran kartı değişmesin istiyorsanız o fiyattan daha uyguna cihaz yok şu an piyasada. Bir aralar MSI'ın 11. nesil 3060LARI 18-19k seviyelerine inmişti Hepsiburada'da vaktiniz varsa belki onları da takip edebilirsiniz. Ama onlardada sRGB ve ekran çözünürlüğü ne durumda tam bilmiyorum. Dediğim gibi bu cihazda sizi üzmez. Eğer kullanan birini bulabilirseniz görüş almanızı tavsiye ederim. Bu kasanın 15 inc modellerinde ekran kartı 85 derecelerde çalışıyor diyen arkadaşlar olmuştu bundada aynı durumdamı öğrenirsiniz.

Abra'lar bir tık F/P kaçıyor malzemeden falan kısıp ekran kartına basıyorlar sonra hiçbir şeyi araştırmadan alınca AAA bu ısınıyor yaw nasıl yani diye söylenip Monster kötülüyorlar bu kadar aptallık olamaz ben zaten aldığımda extradan altına fan koyacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı