2500-3500TL 2. el telefon önerisi

Bütçe
2500-3500

Kerem Güngör

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba.

Telefon almak istiyorum fakat bu devirde sıfır telefon alınmaz diye düşünüyorum. Bütçem 2500-3500(maksimum)TL. Aradığım telefondaki en büyük özellik OIS olması. Kamerasının güzel olması gerekiyor. Aklımda S10+ var fakat duyduğuma göre şarj konusunda berbatmış. Onun dışında harika telefon.

Kısaca bütçem 2500-3500TL. 0 da önerebilirsiniz 2.el de (2. el daha güçlü telefonlar oluyor)

Teşekkür ederim şimdiden.
 
Hocam 2. Elde daha güçlü telefonlar oluyor diye 3-4 yıllık cihazları almak pek mantıklı gelmiyor. Bütçe aralığınıza uygun sıfır garantili telefonlar var. Genelde bu bütçede performans önde oluyor. Örneğin Realme 7. Performans cihazı olsa da kamerası iyidir. Sırf kamera ve günlük kullanım içinse bütçenizi biraz arttırıp Galaxy A52 düşünülebilir.
 
Hocam 2. Elde daha güçlü telefonlar oluyor diye 3-4 yıllık cihazları almak pek mantıklı gelmiyor. Bütçe aralığınıza uygun sıfır garantili telefonlar var. Genelde bu bütçede performans önde oluyor. Örneğin Realme 7. Performans cihazı olsa da kamerası iyidir. Sırf kamera ve günlük kullanım içinse bütçenizi biraz arttırıp Galaxy A52 düşünülebilir.
Açık konuşmak gerekirse 1.5 Yaşındaki amiral gemisini 0 olan başlangıç-orta segment telefona tercih ederim. A52 aslında güzel telefon beğeniyorum fakat kamerası açısından gözüme batan sıkıntılar var.

Baktığım telefonlar arasında S10+ 3.000TL Bandında alınabilecek en iyi telefon galiba. Çiziksiz, kırıksız, sıkıntısız örnekler bulunabilliyor. 1.5 Yaşındaki bir telefon bile hala 7 Saat aralıksız kullanılabiliyor. Kamerası açısından çok beğendiğim bir telefon.

Elime para geçebilirse S20 düşünürüm açıkcası.

Dediğim gibi 0 alt-orta segment telefon alacağıma 1-1.5 yaşında amiral gemisini tercih ederim.
 
Android telefon önceliğim.
samsung a21s i öneririm şuan kullandığım telefon,ben bütün işlerimi pc den hallediyorum yani telefonla sadece wp instagram vb uyg kullanıyorum,kamerası beni oldukça mutlu ediyor gayet kullanışlı ve 5 6 kere yüksekten düşmesine rağmen sapasağlam 5000 mAh da pil gücü var bana oldukça yetiyor,oyun performansları da gayet iyi
 
Samsung A21s i öneririm şu an kullandığım telefon, ben bütün işlerimi PC'den hallediyorum yani telefonla sadece wp Instagram vb uyg kullanıyorum, kamerası beni oldukça mutlu ediyor gayet kullanışlı ve 5 6 kere yüksekten düşmesine rağmen sapasağlam 5000 mAh da pil gücü var bana oldukça yetiyor, oyun performansları da gayet iyi.

Önerin için teşekkür ederim. Fakat telefonda aradığım çoğu özelliği göremedim maalesef. :(
 
2. Elde temiz S9+ , S9 , Galaxy Note 9 , belki S10 veya S10+. S10+ şahsi olarak kullanıyorum. Şarjı berbat değil. Tabii nasıl kullanırsınız o da önemli. Ben genelde Wi-Fi bağlantısı kullanarak sosyal medya , Youtube , Chrome üçgeninde dolaşarak 6.5 saate yakın ekran süresi alıyorum. Bazen güç tasarrufuna alıyorum biraz daha uzuyor ama gözle görülür bir uzama tecrübe etmedim. Kameraya girince benim cihazım hissedilir şekilde ısınıyor bu aralar ancak onun dışında ısınma sorununa rastlamadım pek. Bu ısınmayı da sıcak havalara bağlıyorum. Tavsiye edebilirim. Ancak sizin üst bütçenizde pek fazla S10+ yoktu en son.
 
2. Elde temiz S9+, S9, Galaxy Note 9, belki S10 veya S10+. S10+ şahsi olarak kullanıyorum. Şarjı berbat değil. Tabii nasıl kullanırsınız o da önemli. Ben genelde Wi-Fi bağlantısı kullanarak sosyal medya, YouTube, Chrome üçgeninde dolaşarak 6.5 saate yakın ekran süresi alıyorum. Bazen güç tasarrufuna alıyorum biraz daha uzuyor ama gözle görülür bir uzama tecrübe etmedim. Kameraya girince benim cihazım hissedilir şekilde ısınıyor bu aralar ancak onun dışında ısınma sorununa rastlamadım pek. Bu ısınmayı da sıcak havalara bağlıyorum. Tavsiye edebilirim. Ancak sizin üst bütçenizde pek fazla S10+ yoktu en son.

Yazdığın yazı için teşekkür ederim. S10 bolca var S10+ biraz daha az var. Isınma problemi çok sorun teşkil ediyor mu? Video çekerken ısınıyor mu bolca. Kamera kalitesinde düşme var mı? Düşmelere karşı dayanıklı mı? Hoparlörü nasıl? Oyun performansı nasıl?

Cevaplarsan çok sevinirim :) (6.5 saat ekran süresi gayet iyi bir değer benim için)
 

Geri
Yukarı